https://playdotjs.com/

İYİ Parti’den bağımlılıkla mücadeleye destek

Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonunu ziyaret eden İYİ Parti milletvekili adayı Ahmet Selçuk Can, çalışmalara destek sözü verdi

Siyaset Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 11:55:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 56 sn.
528 okunma
Google News

 

İyi Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Selçuk Can, Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonunu ziyaret etti.

Ziyarette ağırlıklı olarak bağımlılıkla mücadele ve gençlerimizin yaşadıkları sorunlarla ilgili istişarelerde Bulunuldu.

Görüşmede Uluslararası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonu Başkanı Erdal Karadağ, Maltepe ilçesinde ve Türkiye genelinde bağımlılığın geldiği durum ve federasyon olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Erdal Karadağ,  “Maltepe ilçemizi ve bizleri mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Sayın Ahmet Selçuk Can beye desteklerimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

Ahmet Selçuk Can ise bağımlılıkla mücadele ve gençlik konularında İYİ Parti’nin mecliste konuyla ilgili olarak ciddi reformlar yapılması konusunda öncü olacağını söyledi.

Federasyon Başkanı Erdal Karadağ Milletvekili Adayı Ahmet Selçuk Can’a Uluslararası Barış Nişanesi takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.