https://playdotjs.com/

Murat Kurum "Maltepe’de 15 yıllık kabus bitecek"

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Kadem Ekşi ve İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe meydanında vatandaşlarla buluştu

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 22:47:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
80 okunma
Google News

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Kadem Ekşi ve İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe meydanında vatandaşlarla buluştu.

,  Maltepe meydanında kurulan AK Nokta’da düzenlenen mini mitinge Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Kadem Ekşi, İBB Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Açık ara öndeyiz, başarıyoruz”

  Maltepe meydanını dolduran vatandaşlara hitap eden Kadem Ekşi, “Herkesin oyları ile geliyoruz dedik. Açık ara öndeyiz. Başarıyoruz. Millet kararını verdi. Ne derlerse desinler İstanbul’u da alıyoruz, Maltepe’yi de alıyoruz. Bizde yalandan sevgi pıtırcığı yok. İş yapacağız diye geliyoruz. Milletin derdini çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Başıbüyük, Gülsuyu, Gülensu’yu yerinde dönüştüreceğiz”

  Birinci önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu söyleyen Kadem Ekşi, “Büyükşehir belediye başkanımızla omuz omuza Maltepe’de başta Başıbüyük, Gülsuyu. Gülensu olmak üzere E5 kuzeyindeki mahallelerimizin tamamında kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız. 15 yıl oldu. Çivi çakmadılar. Bunlar sadece fildişi kulelerinde oturup ahkam kesiyorlar. Slogan atıyorlar. Bunların iş yapma gibi bir dertleri yok” şeklinde konuştu.

“Onlar slogan atarlar, dava açarlar”

CHP zihniyetini eleştiren Kadem Ekşi, “Onlar sadece slogan atarlar. ‘Kentsel dönüşüme hayır’ derler. Adayları 13 dava açmış kentsel dönüşüme karşı. Bizim derdimiz şu. İnsanların hayatını kolaylaştıracağız. Yaşam kalitemizi yükselteceğiz” diye konuştu.

“Maltepe’de 15 yıllık kabus bitecek”

  İBB Başkan adayı Murat Kurum ise Maltepe’de değişim sürecinin başladığını vurgulayarak, “31 Mart’ta Maltepe’deki 15 yıllık kabus bitecek. Sokakta hizmet gördük diyecek Maltepe. Maltepe kararını vermiş, İstanbul kararını vermiş. Bu meydan reklam belediyeciliği değil, gerçek belediyecilik diyor. Maltepe bu seçimde İstanbul’a büyük bir mesaj verecek. Maltepe’de sandıklarda yeni rekorlar kırılacak” dedi.

“İstanbul liyakatsizliğin pençesinde mahkum edildi”

  İstanbulluların huzursuz ve mutsuz olduğunu söyleyen Ekşi, “Geride bıraktığımız 5 yılda bunu gördük. İstanbul liyakatsizliğin, beceriksizliğin pençesinde maalesef mahkum edildi. İstanbul’umuz ihmale gelmez. Hepimiz biliyoruz ki gerçek belediyecilik önce vatandaşımızın gönlüne girmektir. Zor gününde vatandaşın yanında olmaktır. Onun dertleri ile dertlenmektir. Biz 81 ile hizmetlerimizi yaparken bu anlayışla çalıştık” şeklinde konuştu.

“5 yılda yapmadılar, şimdi 125 bin konut yapacağız diyorlar. Millet sana inanır mı”

  Ekrem İmamoğlu ve CHP zihniyetini eleştiren Kurum, şunları söyledi:

“Mevcut İBB yönetimi Maltepeli kardeşlerimizi ihmal etti. Maltepe’nin sorunların görmezden geldiler. Kentsel dönüşümde ne İstanbul’a, ne Maltepe’ye te bir çivi çakmadılar. 5 yılda 100 bin konut yapacaklarını söylediler, deprem dönüşümü mecliste görüşülürken kapı arkasında zoom toplantıları üzerinden CHP’yi dizayn etmeye çalıştılar. Maltepe’nin deprem korkusu emin olun bunların umurunda bile değil. 5 yılda 5 bin konutu dönüştüremediler. 5 yılda yapmadıkları gibi şimdi utanmadan 125 bin konut yapacağız diyorlar. 5 yıldır sen yapmadın. Bu şehre gelip bakmadın, şimdi çıkmışsın 125 bin konut yapacağım diyorsun. Millet sana inanır mı ya”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.