https://playdotjs.com/

Maltepe Halk Eğitimi Merkezi’nden yılbaşı desteği!

Yılbaşı için eşinize, dostunuza arkadaşınıza hediye alamadıysanız, Maltepe Halk Eğitim Merkezi’nin Maltepe Park AVM’de açılan MARİFETLİ ELLER 4 satış stantlarını ziyaret edebilirsiniz

Gündem Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 12:48:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
206 okunma
Google News

Maltepe Halk Eğitimi Merkezi usta öğreticileri ve kursiyerlerin ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerin satışa sunulduğu gelenekselleşen  MARİFETLİ ELLER 4 satış günleri MALTEPE PARK AVM de başladı.

MARİFETLİ ELLER 4 satış günlerinin Maltepe Kaymakamı Bahri Tirkaki tarafından gerçekleştirilen açılışına Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü  Murat Altınöz, EBS 4 Şube Başkanı Bilal Duran ve çok sayıda  davetli katıldı. İlçe Kaymakamı  ve diğer davetliler hazırlanan ürünleri çok beğendiğini  ifade etti. Kaymakam Tiryaki her standı incelerken öğretmen ve kursiyerlerden ürünler hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi.

Satışlar 20  _ 30 Aralık tarihleri arasında devam edecek.

Maltepe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Asuman Büber “Kadınlarımızın girişimciliklerini desteklemek ve kadın emeğinin desteklenmesine öncülük etmek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte kursiyer ve usta öğreticilerimizin kurslarımızda kazandıkları el becerilerini değerlendirmeyi, aile bütçelerine katkıda bulunmalarına ortam sağlamayı amaçlıyoruz. Kursiyerlerimizin ürünlerini satabilmeleri için bakanlık tarafından tanınan vergi istisnası ve yine kursiyerlere özel bankaların sağladığı özel satış imkanları önemli avantajlar sağlıyor.

Ayrıca satışlarında müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz için PTT tarafımızdan kursiyerlerimize sanal pos hizmeti verilmesini sağladık. Kurslarımıza katılan ve ürünlerini satmaya başlayan kadınlarımızın kendilerine olan güvenlerinin arttığını görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi

Yeniyıl temalı hazırlanan  stantlarda Mefruşat ürünlerinden rannırlar, yastıklar, dolgu yılbaşı süsleri, peçetelikler, dolgu aksesuarlar, Su kabağı aksesuarlar, gece lambaları, Deri çantalar, El örgüsü hırkalar,şapkalar,  el örgüsü suplalar,  Örgü çantalar, Keçeden giyim aksesuarları,  dekoratif eşyalar,  boncuk ve  miyoki takılar, İğne Oyası takılar, Dekoratif ev aksesuarları, Ahşap Yakma dekoratif ürünler, Yakma Deri çantalar,  Ahşap rölyef panolar ev aksesuarları, makrome ürünler, Amigurumi oyuncaklar , Gümüş işleme  takılar satışa sunuldu.

 

MARİFETLİ ELLER 4 SERGİSİ KATILIMCILAR

AZİZE SAÇLI

BAHAR YEĞENOĞLU

ARZU HACIFEVZİOĞLU

AYLA YILDIZ

BİRSEN KALAYCI

ÇİĞDEM KEMHACIOĞLU

DİLEK OLGAÇOĞLU

ESMA YILMAZ

HATİCE ADIYAMAN

HÜLYA ÖZTEL

MAKBULE TÜRÜDÜ

SELİME İLARSLAN

SEVGİ TAŞ

SİBEL SOYLU ŞİMŞEK

ŞEYDA ERDAMAR

ZATENUR AKDENİZ

AYŞE ARSLAN

BİRGEN ARI

IŞIL HİÇDÖNMEZ

NURTEN KURUÇAY

İLKNUR ZUMLUOĞLU

HÜLYA KARAMUSTAFA

DORUK ALP AŞLAN

GÜLSEN KARABULUT

ŞÜKRAN GÜNEY

NURCAN KOÇ

FATMA CAVİDAN EKAL

HAMİDE GÜLAY CEN

MAHBUBE KUNTOĞLU

MERAL KÖPRÜLÜ

NİHAN DÖNMEZ

YASEMİN KUDUN

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.