https://playdotjs.com/

Memleket Partisi Ataşehir'de saha çalışması yaptı

Memleket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Emir Başnuh; “Ne iktidar ne ana muhalefet problemleri çözecek kudrette değil. Ne Cumhur, Ne Millet, Tek Yol Memleket!’ diyoruz.”

Siyaset Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 11:25:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 3 dk.
263 okunma
Google News

Memleket Partisi ilçe örgütleri seçime sayılı günler kala çalıyma temposunu yükseltti. Ataşehir ilçe yönetimi de önceki gün milletvekili adaylarıyla birlikte Ataşehir sokaklarında esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken milletvekili seçimleri için destek istedi.

Ataşehir ilçesindeki saha çalışmasına Memleket Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları; Adem Genç, Nihat Yıldırım,  Zuhal Gülişkin, Enver Yavuz, Oktay Kuzuğ, Eyüp Kantar ve Baran Çiftçi ile birlikte Memleket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Emir Başnuh ve partililer katıldı.

Ziyaretler ve saha çalıması sonrasında gazetemize konuşan Memleket Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Emir Başnuh, çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirterek şunları söyledi; “Tüm ülke genelinde olduğu gibi vatandaşlarımız ve özellikle Ataşehir esnafımız ekonomik sıkıntıyı en ağır şekilde hissediyor. Bizler de problemlerin çözümünün Memleket Partisi’nde olduğunu anlatıyoruz. Evet problemler var ama çözümsüz değil. Ancak çözüm için bunu isteyen bir idare gerekiyor. Ne iktidarın ne de ana muhalefetin sorunları çözecek iradeye sahip olmadığını vatandaşımız artık açık şekilde görüyor.  İşte tam da bu nedenle Ne Cumhur, Ne Millet, Tek Yol Memleket!’ diyoruz.

Elbette vatandaş haklı olarak siz ne yapacaksınız diye soruyor. Önce huzur getireceğiz. Önce hukuk, önce hakkaniyet.  Devlete güveni yeniden kuracağız, devleti yeniden inşa edeceğiz. Yani vatandaşın umutları çalınmayacak. Sınavlarda gençlerin soruları çalınmayacak. Hazinede paramız çalınmayacak. Gençlerimiz ÖSYM’ye güvenecek. İşçimiz, memurumuz, esnafımız, emeklimiz TÜİK’e güvenecek. Memleket Partisi’ne güvenecek.”

Memleket Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Nihat Yıldırım, saha çalışmaları sırasında esnafın bezginliğine tanık olduklarını belirterek; “Umutsuzluğu, çaresizlizği insanların yüzlerinden okuyabiliyorsunuz. İktidarıyla, muhalefetiyle meclisteki mevcut kadroların bu sıkıntıların altından kalkamayacağı ortada. TBMM’ye genç kadrolar lazım, Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Yurtsever Kuvayı Milliye ruhundan gelen bir parti lazım. Bu dönem parlamentosunda Türkiye’nin geleceğimizin, çocuklarımızın Memleket Partisine ihtiyacı var. Memleket Partisi mutlaka bu mecliste olmalı, Türkiye’nin sigortası olmalı” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.