https://playdotjs.com/

KARTAL'DA SÜRREALİST RENK CÜMBÜŞÜ

Kartal Belediyesi, Ocak ayı sanat etkinliği kapsamında ressam Alpay İsmail Özkan‘ı, kişisel resim sergisi olan “İstismar” ile ağırlıyor.

Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 06:16:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
105 okunma
Google News

Kartal Belediyesi fuaye alanında kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergide, sanatçının soyut, sürrealist ve fantastik eserleri yer alıyor.

 

Alpay İsmail Özkan’ın hazırladığı ve sanatçının hayatımızın her yönünde yer alan “İstismar”ı konu edindiği resim sergisi, çok sayıda sanatseverin eşliğinde açıldı. 

Farklı birçok konunun tablolara yansıdığı sergide, sanatçı Alpay İsmail Özkan’a Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına plaketi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan ve Mustafa Ağdaş takdim etti. Sergi salonunu sanatçı ile birlikte gezen Tozkoparan ve Ağdaş, eserleri inceleyerek İsmail Özkan’dan bilgi aldı.

 

Sergi 20 Ocak’a Kadar Açık Kalacak

 

Duygu yüklü kompozisyonları ve renk patlamalarıyla oluşturulan eserler, izleyicilere kendine özgü bir hikaye anlatıyor. Soyut ve sürrealist tarzdaki tablolarında, dünya olaylarından ilham alarak ortaya çıkardığı ürünleriyle sanatçı, meraklılarına düşündürücü anlar yaşatıyor.

 

15-21 Ocak tarihleri arasında açık kalacak olan sergi, Kartal Belediyesi fuaye alanında sanatseverleri bekliyor. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.