https://playdotjs.com/

Bahçeşehir viyadüğü tamamlanıyor

Bahçeşehir 1. Kısım ile 2. Kısım mahallerini birbirine bağlayacak viyadükte çalışmaların yüzde 60’ı tamamlandı

Ekonomi Yayın: 09 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2023 09:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
241 okunma
Google News

Başakşehir Belediyesi, şehir içi ulaşımını kolaylaştıracak yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Başkan Yasin Kartoğlu, Bahçeşehir 1. Kısım 2081 Sokak ile 2. Kısım Vatan Caddesi’ni birbirini bağlayacak viyadüğün şehir içi ulaşımda zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacağına işaret etti. İnşaat sahasında incelemelerde bulunan Başkan Kartoğlu, daha güvenli, konforlu ve hızlı ulaşım için Başakşehir’in dört bir yanında yol bakım ve yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

“İki ayağı tamamlandı”

Viyadüğün ulaşımda avantajları da beraberinde getireceğinin altını çizen Başkan Kartoğlu, “Viyadük projemizde önemli bir yol katettik. Beş ayaktan oluşan viyadüğümüzün iki ayağında çalışmalarımızı tamamladık. Üçüncü ayağında ise sona yaklaşmış durumdayız. Diğer ayakların temel beton döküm ve temel hazırlama işlemleri üzerinde çalışıyoruz. Yüzde 60 oranında tamamladığımız viyadüğümüzü kısa süre içerisinde hizmete açmak için yoğun mesai harcıyoruz.” dedi.

Avantajları beraberinde getiriyor

Yeni viyadüğün Başakşehir’e değer katacak bir proje olduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Bisiklet yolunun da yer alacağı viyadük, iki gidiş ve iki geliş olmak üzere dört şeritli olacak. 21 metre genişliğe ve 150 metre uzunluğa sahip viyadük; Boğazköy, Hoşdere ve Deliklikaya bölgelerine ulaşımda yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.