https://playdotjs.com/

Kalabalıklarla çalışmanın heyecanını yaşıyorum

CHP MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ESİN KÖYMEN, “ALANLARDA BÖYLE BÜYÜK KALABALIKLARLA ÇALIŞMANIN HEYECANINI TAŞIYORUM” DEDİ.

Siyaset Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 22:34:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 49 sn.
79 okunma
Google News

Altıntepe Mahalle Temsilciliği’nin düzenlediği pazar kahvaltısına CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen de katıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı kahvaltı organizasyonunda Esin Köymen büyük bir coşkuyla ve alkışlarla karşılandı. Köymen partililere seslenerek, “Hepinize teşekkür ederim, bir arada olmak çok keyifli, bu kalabalık örgütümüzün heyecanını da gösteriyor” dedi.

 

31 Marttan sonra alanlarda böyle büyük kalabalıklarla çalışma heyecanını taşıyorum diyen Köymen, sözlerini “herkesin eline sağlık” diyerek tamamladı. Köymen ve partililer keyifli bir pazar kahvaltısı eşliğinde sohbet ederek, Maltepe projeleri ve seçim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundular. Kahvaltı organizasyonunun ardından Esin Köymen partililerin yoğun ilgisi ve coşkulu alkışları eşliğinde Altıntepe’den ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.