https://playdotjs.com/

Maltepe özlenen hizmete kavuşacak

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, 31 Mart seçimlerinde Maltepe’nin Cumhur İttifakı adayı Kadem Ekşi ile gerçek belediyecilik hizmetine kavuşacağını söyledi

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 14:36:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 5 dk.
186 okunma
Google News

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı ve ilçe yöneticileri, her ay düzenledikleri yerel basında buluşma kahvaltısını gerçekleştirdi.

Cemil Usta Restoran’da gerçekleşen tolantıya Can Ildırı’nın yanı sıra ilçe yöneticileri ve MHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları katıldı.

Toplantıda Maltepespor’un yaşadığı sorunlar, üzerinden bir yıl geçen Kahramanmaraş depremi  ve yerel seçim çalımaları gündeme geldi.

Yüzyılın afeti olarak değerlendirilen 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet dileyen Can Ildırı, geride kalanların bir an önce normal yaşantılarına dönmelerini temenni ederken sabırlar diledi.

Maltepespor’un mülkleri konusunda önemli çalışmalar yapıldığını belirten Can Ildırı, bu konuda önemli bir mesafe alındığını ve artık Maltepespor tesislerinin tamamen kulüp yönetiminin kontrolünde olduğunu vurguladı. Can Ildırı önümüzdeki süreçte Maltepespor’un mülklerinin kuilübe geçmişe oranla çok daha büyük bir maddi kaynak sağlayacağını da sözlerine ekledi.

Yerel seçim çalışmaları ile ilgili MHP Maltepea Teşkilatı olarak yapılan çalışmaları da özetleyen Can Ildırı bu konuda şunları söyledi;

 

Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Teşkilatı olarak bu güne kadar görülmemiş bir canlılık ve şevkle yerel seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Cumhur İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan Adayı Sayın Murat Kurum ve Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’nin seçimden zaferle çıkması için tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gerek ilçe teşkilatımız gerekse kadın kollarımız canla başla bir çalışma içine girdi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ne devlet imkanlarından ne de yerel yönetim imkanlarından yararlanmayan bir siyasi partiyiz. Çalışmalarımızın bütün finansmanı başta parti yöneticilerimiz olmak üzere ülküdaşlarımızın maddi katkıları ile sağlanmaktadır.

Tüm masraflar yöneticilerimiz ve ülküdaşlarımızın helal kazançlarıyla karşılanmaktadır.

Yere seçimler yaklaşırken, bugün birinci yılını dolduran asrın felaketi Kahramanmaraş depremi de bir kez daha hatırlattı ki İstanbul’un en önemli sorunu deprem ve kentsel dönüşüm önümüzde durmaktadır.

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin bir benzerinin İstanbul’da olması durumunda yaşanacakları hiç kimse düşünmek bile istemiyor. Bu deprem hazırlığı ve kentsel dönüşüm sorununa en iyi çareyi bulmak için de İstanbul’un yönetimini işin ehline teslim etmek gibi bir sorumluluğumuz var. Yaşadığımız sıkıntılar ortada, İstanbul algıyla yönetilemiyor. Sosyal medyadan kurgulanan görsellerle sorunlara çözüm bulunamıyor. İstanbil her gün yeni bir hamle bekliyor. Mevcut yönetimin bunu yapamayacağı da ortada. Her iki adayı da şöyle bir karşımıza koyduğumuzda aklınyolu nereye gideceğimizi gösteriyor. Murat Kurum beyefendinin geçmişten buy ana yaptıkları ortada. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde yaptıkları biliniyor. Kendisini anlatmaya ihtiyaç bile duymuyoruz.

Önemli bir başka mesele de ulaşım meselesi. Mivcut yönetimin ulaşımı ne hale getirdiği ortada. İnsanlar 10 dakikada gidilebilecek bir yere zaman geliyor 1 saatte ancak gidebiliyor. Mahalle aralarında bile bir trafik keşmekeşi yaşanıyor. Bunların sebebinin mevcut yönetim olduğu da ortadadır.

31 Mart’ta İstanul bu kötü kaderini değiştirecek. İstanbul’un kaybettiği 5 yıl 15 yılda ancak telafi edilebilir.

Maltepe Belediye Başkanlığı için de benzer şeyleri söyleyebiliriz. Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Kadem Ekşi’de birikimiyle donanımıyla Maltepe için bir şanstır. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Teşkilatı olarak, Maltepe’nin yönetilemeyen 15 yılının telafisinin Cumhur İttifakı adayı Kadem Ekşi’nin başkanlığı döneminde gerçekleşeceğine inanıyoruz ve bu amaçla teşkilat olarak elimizden gelenin fazlasını yapabilmek için saha çalışmalarımızı başlattık.

15 yıllık dönemin ilk 5 yılına baktığımızda Mustafa Zengin döneminde Maltepe bazı  belli başlı hizmetler aldı. Yeterli mi elbette değil ama yapılanları da alkışlamak gerekir.

Son 10 yıla bakıldığında şöyle bir düşünüyoruz. Faydalı bir yatırım var mı diye soruyoruz. Yaşar Kemal Kültür Merkezi, Gülsuyu Spor Tesisleri dışında elle tutulur bir şey göremiyoruz. 5 kalem iş sayabiliriz belki. Onun duşunda sosyal medya manüplasyonları dışında bir şey yok.

Cumhur İttifakı olarak Maltepe’nin özlediği hizmetleri Maltepelilerle buluşturacağız.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.