https://playdotjs.com/

Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi,

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda, Çocuk Meclis Başkanı Umut Eren Uysal’ın başkanlığında gerçekleşen oturumda, Meclis Komisyon Başkanı seçimleri gerçekleştirildi

Yaşam Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:19:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
85 okunma
Google News

 

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve Kartal’daki çocukların eğitim, çevre ve daha birçok konudaki sorunlarını, dileklerini dile getirdiği, kent politikalarında fikirlerinin dikkate alındığı Çocuk Meclisi’nin, 4. dönem 2. oturumu gerçekleştirildi. Oturumda, Çocuk Meclisi üyeleri,  Kartal ile alakalı projelerini sundu.

Kartallı çocukların belediye yönetimine katılmaları ve söz sahibi olmaları amacıyla; çocuklara yönelik belediye hizmetlerinin artırılması, çocuk odaklı programlara daha fazla yatırım yapılması, ‘çocuk dostu bütçe’ uygulamalarını düzenlemek ve başlatmak adına kurulan ve aralarında ‘Sesli Kütüphane’ projesinin de olduğu çok sayıda önemli projeyi Kartal’a kazandıran Çocuk Meclisi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katılımıyla 4. dönem 2. oturumunu gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda, Çocuk Meclis Başkanı Umut Eren Uysal’ın başkanlığında gerçekleşen oturumda, Meclis Komisyon Başkanı seçimleri gerçekleştirildi. Oturumun devamında, Meclis Üyeleri sırayla Kartal’da gerçekleşmesini istedikleri projeleri Başkanlığa sundu.

 “Çocuk Meclisi’ni büyük bir önemle destekliyoruz”

Çocuk Meclisi'nin 4. dönem 2. oturumunu gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi olarak çocukların katılımını teşvik ederek, belediyenin yönetimine aktif bir şekilde dâhil olmalarını sağlamak amacıyla önemli adımlar attıklarını söyledi.

Başkan Yüksel konuşmasının devamında şunları dile getirdi; “Çocuklarımızın belediyeye yönelik taleplerini dinlemek ve onların vizyonunu anlamak, kentimizi daha yaşanabilir kılmak için kritik bir adımdır. Çocuk Meclisi Üyeleri, projelerini sundukları oturumda bizlere Kartal'ın geleceği için değerli önerilerde bulundular. Bu önerileri dikkatle değerlendirecek ve hayata geçirmek için çaba sarf edeceğiz.

Çocuklarımızın belediye hizmetlerine etkili bir şekilde katılımını teşvik etmek ve onların perspektifinden Kartal’ımızı daha iyi anlamak, toplumsal bir dayanışma ve katılım kültürü oluşturmak maksadıyla Çocuk Meclisi'ni büyük bir önemle destekliyoruz.

Bu süreçte katkıda bulunan tüm Çocuk Meclisi Üyelerine teşekkür ediyor, ilçemizin geleceğini birlikte şekillendirmek için bir araya geldiğimiz bu önemli oturumu değerli kılıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çocuk Meclisi, 4. dönem 2. oturumuna Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Özlem Bulut, Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ve Kreş Müdürü Hilal Kıraç katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.