https://playdotjs.com/

Kreş mezunları buluştu

Kartallı Belediyesi Kreş Öğrencileri Mezunlar Buluşması’nda Bir Araya Geldi

Yaşam Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 22:30:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
73 okunma
Google News

Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde 2019-2023 yılları arasında öğrenim gören minik öğrenciler, ‘Mezunlar Buluşması’nda bir araya geldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediyenin kreşlerinden mezun olan öğrenciler ve veliler ile buluştu.

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen buluşmada Başkan Gökhan Yüksel, “Çocuklarımız için Kartal’da her zaman çağdaş ve nitelikli bir okul öncesi eğitimi geliştirme gayretinde olacağız.” dedi.

Eğitimin ilk adımlarını Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde atan çocukların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, böyle bir gecenin ilk kez düzenlendiğini ifade etti. Kreşlerin eğitimin ilk basamağı olduğunu vurgulayan Başkan Yüksel, ilçedeki kreş sayısını artırmaya devam edeceklerini belirtti. Geceye katılan çocuklara ve velilere teşekkür etti.

Geceye; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, kreşlerden mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Mezun olan öğrencilerin piyano şöleniyle renklenen gecede, sihirbazlık gösterisi ile çocuklar keyiflerince eğlendi. Birbirinden farklı atölyelerin düzenlendiği ve çocukların doyasıya eğlendiği gecede, velilerde Kartal Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.