https://playdotjs.com/

Maltepe'nin Devlet Kapısı açıldı

Maltepe’nin mobil uygulaması “Maltepem” hizmete girdi

Teknoloji Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 08:00:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
149 okunma
Google News

Maltepe’nin mobil uygulaması hizmetinizde

Maltepe Belediyesi ve Maltepe’nin tüm hizmetlerine ulaşabileceği, aynı zamanda belediyeye talep, öneri ve şikâyetlerin iletilebileceği Maltepe’nin mobil uygulaması “Maltepem” hizmete girdi. Artık Maltepeliler tek uygulamayla belediyenin tüm hizmetlerine erişebileceği gibi nöbetçi eczaneler gibi önemli hizmetleri de takip edebilecek.

Maltepe’nin mobil uygulaması “Maltepem” hizmete girdi. Belediyenin duyuru ve etkinlikleriyle spor, taksi, eğitim ve kadın ve aile, veterinerlik, kreş, rehabilitasyon, imar, afet gibi alanlarda da belediye hizmetlerine ulaşabiliyor. Belediyeye ve başkana ulaşılabilecek menülerin de yer aldığı uygulamada iş başvurusu, belediyenin online hizmetleri de yer alıyor. Ayrıca eczane, ibadethane, muhtarlık, noter, sosyal tesis, kültür merkezi ve hava durumu gibi bilgilerine de yer verildi.

ÇEK-GÖNDER, SORUN HEMEN ÇÖZÜLSÜN

Ayrıca çek-gönder uygulaması ile vatandaşlar gördükleri sorunları fotoğraflarıyla birlikte belediyenin ilgili birimine de kolayca iletilebilecek. İlgili birime anında düşen mesajlara değerlendirilerek çözüm üretilecek. Ayrıca vatandaşlar her türlü soruları için yine aynı uygulamadan 0216 489 10 32’ye ulaşabilecek.

Uygulama “Maltepem Mobil” adıyla Android telefonlar için Play Store ve Apple telefonlar için AppStore’dan indirilebilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.