https://playdotjs.com/

Dursun Çolak, “Maltepe’yi meclise taşıyacağım”

İYİ Parti İstanbul Milletvekili adayı Dursun Çolak, “İlçesinin sorunlarını çok iyi bilen bir Maltepeli olarak Maltepelilerin desteğini istiyorum” dedi.

Siyaset Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 16:24:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 5 dk.
115 okunma
Google News

İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Dursun Çolak ve Sevim Demir, İYİ Parti Maltepe İlçe yönetiminin Atatürk Caddesi’nde bulunan seçim standını ziyaret etti.

Ziyarette İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar ve ilçe yöneticileri ile İYİ Parti Maltepe ve İBB Meclis Üyesi Uluer Kaya hazır bulundu.

 

Ziyarete çevrede bulunan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dursun Çolak, Maltepe’de yaşadığını, Maltepe’nin sorunlarını çok iyi bildiğini ve Maltepe’yi TBMM’de temsil etmek için destek beklediğini belirterek şunları söyledi;

İYİ Parti olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’da ve Maltepe’de yoğun çalışma içindeyiz. Türkiye bir kader seçiminin arefesinde. Türkiye’nin gelecekle ilgili kaygılarını ortadan kaldıracak, milletimizin yarınlarına daha güvenli bakmasını sağlayacak bir yönetimin tesis edileceği bir seçim olacak. Türkiye’nin geleceğini tesis etmek için İYİ Parti olarak göreve talibiz.

Türkiye’nin geleceğinde önemli bir dönüm noktası olan bu seçim öncesi heyecan var, stres var. Ülkeni geleceğine dair kararı Türk milleti verecek, seçmenlerimiz verecek.

Biz İYİ Parti olarak vatandaşımızın geleceğiyle ilgili kaygılarını ortadan kaldıracak, onların dertlerine çare olacak bir parti olarak Türkiye’nin siyasi tarihinde yer aldık. İYİ Parti ile siyasete yeni bir soluk geldi, renk geldi. Bizden sonra da yeni partiler kuruldu ve Türkiye’nin siyasi atmosferi önemli değişikliğe uğradı.

Siyasete baskı ve stres hakimdi. Özellikle Büyükşehir Belediyelerinin kazanılmasıyla, bugüne dair korkuların, geleceğe dair kaygıların yenilmesine vesile olduk.

İYİ Parti olmasaydı ne olurdu, İyi Parti olmasaydı korku iklimi dozunu arttırarak devam ederdi. Gelecek kaygısı bugün olduğundan çok daha fazla olurdu, insanımızın korkularını yenmesine vesile olduk. Bugün için korkmaya, gelecek için kaygı duymaya gerek yok. Çünkü İYİ Parti var.

Milletimizi korkutmaya çalıştıkları gibi İYİ Parti’yi de korkutmaya çalıştılar. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener uygulanan her türlü baskıya ve şiddete rağmen bir kadın siyasetçi olarak zorluklara göğüs gerdi. Bir kadın siyasetçi olarak Türk kadınlarının daha da cesaret kazanmasına vesile oldu. Kadınların özgüvenini tesis etmelerine destek oldu.

İYİ Parti kadroları olarak tüm zorluklarda genel başkanımızın yanında olmayı sürdürdük. Böylelikle İYİ Parti Türkiye’nin geleceğine umut ışığı olan, yılmadan mücadelesine devam eden bir siyasi hareket haline geldi.

 

Bizler şu anda Türkiye genelinde 600’e yakın milletvekili adayıyla sahalardayız. Türkiye’nin her yerinde başımız dik, göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızın her türkü hakkını hukukunu korumak adına alanlardayız.

Vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz. Onlardan gelen talepler doğrultusunda 14 Mayıs sonrası gerçekleştirilecek acil çalışmaların planlarını şimdiden oluşturuyoruz.

 

Maltepeli olarak Maltepe’yi temsilen milletvekili adaylığı 4 milletvekili adayımız var. Milliyetçilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda milletimizin dağ gibi desteğini görerek ülkemizin geleceği noktasında daha da umutlanıyoruz.

Biz bugün sahaya inmedik. 6 yıldır sahadayız. Anlat İstanbul projemiz kapsamında tüm İstanbul’u mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp dertleri dinledik çözüm ürettik. Genel başkanımız sürekli dile meclis kürsüsünde bunları dile getirip iktidara mesajları iktidara iletti.

Vatandaş sıkıntıda, ekonomik darboğazda ezilir halde, Milletimiz yoksulluğa mahkum edilmiş, yardımlara muhtaç hale getirilmiş. Türk milleti bunu hak etmiyor. Milletimiz huzur ve refah içinde yaşamayı hak ediyor. Ayrıştırdılar, ekonomik kriz içerisinde boğdular. İYİ Parti olarak buna dur demek istiyoruz.

Maltepe’nin evladı olarak Maltepelilerin desteğini talep ediyorum. Vatandaşın söylemesine gerek kalmadan dertleri sorunları bilen Maltepeli bir siyasetçi olarak Maltepe’yi mecliste temsil etmek için oylarınızla bana destek vermenizi talep ediyorum. Bölgenin sorunlarını bilen bir insan olarak mecliste olacağım.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.