https://playdotjs.com/

İş Dünyasının Oscar’ı Bağcılar Belediyesi’ne

Bağcılar Belediyesi, iş dünyasının Oscar’ı kabul edilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 2 ödül birden kazandı.

Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 15:14:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
93 okunma
Google News

Bağcılar Belediyesi, iş dünyasının Oscar’ı kabul edilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 2 ödül birden kazandı. Belediye, BAGBİ Yapay Zekâ Destekli Chatbot Projesi ile “Vatandaş Hizmetlerinde Teknolojinin Yenilikçi Kullanımı” kategorisinde altın, Dijital Şehir İkizi Projesi ile "Kamu İşletmelerinde Teknoloji Geliştirmede Yenilik" kategorisinde ise gümüş ödüle layık görüldü.

İş dünyasının önemli kamu ve kuruluşlarının katılımıyla Uluslararası Stevie Ödülleri bu yıl 2 Mart Cumartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah şehrinde gerçekleştirildi. Kamuoyunun ve yatırımcıların güvenini yeniden tesis etmenin amacı olarak her yıl düzenlenen törende Bağcılar Belediyesi, altın ve gümüş ödüle layık görüldü.

Türkiye’den ödül kazanan tek kamu kurumu oldu

Dijital Dönüşüm çalışmalarıyla öne çıkan Bağcılar Belediyesi, 18 ülkeden 800’ü aşkın kurum ve şirketin aday olduğu programda; BAGBİ Projesi ile “Vatandaş Hizmetlerinde Teknolojinin Yenilikçi Kullanımı” kategorisinde altın, Dijital Şehir İkizi Projesi ile "Kamu İşletmelerinde Teknoloji Geliştirmede Yenilik" kategorisinde ise gümüş ödül kazandı. Akıllı şehir altyapısı ve e-belediye hizmetleri alanındaki çalışmaları kapsayan iki proje jüri üyelerinden tam not aldı.  

Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanıyoruz

Akıllı Şehir ve e-belediyecilik hizmetlerinde önemli bir yol katettiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Projelerimizi ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.