https://playdotjs.com/

Gülsuyuspor Maltepe’yi kenetledi!

Gülsuyuspor’un gecesine katılan siyasi parti temsilcileri Maltepe’nin spor dünyası için sıcak mesajlar verdi. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Razaman Uğural 100 bin lira bağışta bulundu

Spor Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 19:17:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 9 dk.
149 okunma
Google News

Maltepe’nin futboldaki güzide temsilcilerinden Gülsuyuspor geçtiğimiz hafta sonu iki mutluluğu aynı günde yaşadı.

Cumartesi günü Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda oynanan maç sonucunda Süper Amatör Küme 4.Grupta zirvenin yeni sahibi Gülsuyuspor oldu. Kırmızı siyahlılar haftaya lider giren Galata’nın bay geçtiği haftada Modafen takımını 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna kuruldu. Ev sahibi ekip devreyi 4. dakikada Ramazan Bal’ın attığı golle 1-0 önde kapattı. Maltepe temsilcisinin galibiyetini pekiştiren diğer golü de 90. dakikada Sergen Arışan attı: 2-0. Gülsuyu bu sonuçla 21 puana yükselirken 5 puanda kalan Modafen düşme hattından uzaklaşamadı. 

Aynı günün akşamı Gülsuyuspor yönetiminin düzenlediği geleneksel dayanışma gecesinde uzun zamandır özlemi çekilen bir birlik beraberlik görüntüsü vardı. Maltepe’deki siyasi partilerin temsilcilerinin hemen hemen eksiksiz katıldığı gecede siyasi rakiplerin birbirleriyle sıcak temasları dikkat çekiciydi.

Gülsuyu Spor Kulübü’nün geleneksel dayanışma gecesi her zaman olduğu gibi bu yılda muhteşem geçti. Birlik, beraberlik ve dayanışma için organize edilen gece Maltepe Belediyesi Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Gecede Maltepe’nin siyasi partilerinin temsilcileri,sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve spor kulüplerinin temsilcileri ve iş dünyasından bir çok isim yer aldı. Gülsuyu Spor Kulübü’nün geleneksel dayanışma gecesine protokolünde büyük ilgisi vardı

Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar ve Yönetim Kurulu, misafirleri özenle ağırladılar ve gecenin güzel geçmesi adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmadılar. Gecede, Kulüp Başkanı Bayram Behram Kaçar camiaya birlik mesajı verip, yoğun katılımdan dolayı teşekkür etti.

Gülsuyu Spor Kulübünün Maltepe Belediyesi Seyir Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdiği geceye, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu ve Salih Kara, Adalet ve Kalkınma Partisi Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı  İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı  Ramazan Uğural, Deva Partisi Maltepe İlçe Başkanı Salih İnak, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Halil Erdoğan, Mehmet Erikçi, Zeynettin Aydın, CHP Maltepe Belediye Başkan Aday adayları Melek Köselerden, Ali Cengiz Erol, Şenol Karasu,  Ak Parti Meclis üyeleri Mehmet Can Aslan, Resul Gürsoy, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir, MHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Eyüp Ülgür, Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü  Vaner Pekin , Maltepe Spor Kulübü Başkanı  Ömer Lefzan ve kulüp yöneticileri Necmettin Kars ile Tayfun Köselerden, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yılmaz Ulubeyi, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu  İstanbul Gençlik ve Spor il Müdür Şefi  Erol Yolalan, Kartal Yuvası Spor Kulübü Başkanı Nejdet Alev,  İdealtepe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Füsun Erayla,  Gülensu Spor Başkanı  Volkan Uyar, Zümrütevler Spor Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım, Yalı Spor Kulübü Başkanı Erdi Akşen, Esenkent Spor Kulübü Başkanı Selçuk Tatlıtürk ve yönetici Güneş Kıral, Örnekspor Kulübü Başkanı Mesut Sert ve Onur Kayador, 1905 Maltepespor kulübü Başkanı  Aydın Kıyan ve Enver Yağmuroğlu, Anadolu Gençlik Spor Kulübü Başkanı  İsmail Bülbül, Maltepe Kültür Spor kulübü Başkanı Ahmet Öztürk , Dragos Spor kulübü Başkanı İsmail Serhat Okyar, Fındıklı Spor Kulübü Başkanı Vedat Özgöz, Sinoplular Dernek Başkanı Erol Ayçetin, Bitlisliler Dernek Başkanı Kenan Günçe, Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli, MASİAD Başkanı Muhammet Çavusoğlu, Gülsuyu Mahallesi Muhtar Nejdet Tümer, Zümrütevler Mahalle muhtarı Serkan Aslan Yerel Basın temsilcileri Anadolu Gazetesi Necmi Sezen, Gazete Hür İsmet Akkoç, Yeni Maltepe Gazetesi Kadir Küçükay, Haberde İmza Uğurlu Özdemir, Sonhavadis Selahattin Şimşek, Gazete Prestij Murat Barış, Yeni Olay gazetesi Hülya Özdemir, Parantez Gazetesi Hasan Ağcan, Maltepe Gülsuyu Mahallesi Muhtar Adayı Coşkun Temel, Girne Mahallesi Muhtar Adayı Ufuk Çolak, iş adamları, siyasi partilerin temsilcileri, sporcular, taraftarlar ve STK’lar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gece, Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar'nın konuşması ile devam etti.

Başkan Kaçar konuşmasında; "Öncelikle belediye başkanımıza, kaymakamımız ve geçen dönem vekilimiz bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Osman Boyraz'a ve siyasi parti ilçe başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Maltepe Stadımızın bir an önce suni çime çevrilip, Maltepespor'a tahsis edilmesini istiyoruz" dedi. Spor camiasının yaşadığı sorunları dile getirerek herkesin taşın altına eline koyarak Maltepe'de spor adına önemli adımlar atılması gerektiğini ve aksi durumda önümüzde ki sene Maltepe'de kulüplerin maç yapacak saha bulamayacaklarını dile getirdi.

ERDOĞAN AKKAYA

MALTEPE STADI İÇİN

BAKANLA GÖRÜŞTÜ

Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya; "Maltepe'de ömrünü spora vakfetmiş insanlar var. Ortak değerimiz Maltepe. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Maltepe Stadı'nın Maltepespor'a tahsisini bakanımızla görüştüm, en kısa sürede Maltepe'ye geleceğini ifade etti. Siyaset bir iddiadır, spor hepimizin ortak paydasıdır. Spor adına yapacak çok işimiz var. Elimizden ne geliyorsa spor kulüplerimizin yanında olacağız" dedi

KENAN OTLU, “MALTEPE’YE

DEĞER KATANIN YANINDAYIZ

CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu; "Maltepe'ye değer katma adına kim Maltepe için mücadele ediyorsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak ona omuz vermek, yanında olmak noktasında tüm gücümüzle destek vereceğimizi ifade etmek istiyorum”  dedi.

CAN ILDIRI'DAN

100 FORMA SÖZÜ

Can Ildırı, Gülsuyuspor taraftarlarına 100 FORMA sözü verdi.

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı; "Öncelikle bizi bu geceye davet eden Behram Kaçar başkanımıza teşekkür ederim. Şimdi huzurlarınızda siyasi rozetimi çıkartıyorum ve Maltepespor Kulübü As Başkanı olarak konuşmama devam etmek istiyorum.

Maltepespor’un yerelde ve genelde yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Geçmiş Dönem AK Parti Milletvekili Osman Boyraz'ın Gülsuyuspor'a yarattığı katma değer ortadadır. Kendisine teşekkür ediyorum. İsteyince oluyormuş, hizmet vermenin bahanesi yokmuş. Spor Bakanlığı'ndan da Maltepe Stadı'nın Maltepespor'a tahsis edilmesini istiyoruz. Her zaman yanımızda olan siyasi parti ilçe başkanlarımız; Erdoğan Akkaya, Kenan Otlu, Yağız Bayraktar, Salih İnak ve tüm başkanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda Gülsuyuspor Taraftarlarına 100 adet forma hediye sözü veriyorum" dedi.

RAMAZAN UĞURAL

100 BİN TL BAĞIŞLADI

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğral; "Ben kendimi önce tanıtayım. Politikacı olmadığım için spora önem veren biriyim. Siyasetçileri yeni tanıyorum. Allahını izniyle Maltepe'yi hep birlikte alacağız. Parti rozetimizi çıkaracağız. Tüm Maltepeliler'in başkanı olacağım. Maltepe'yi Avrupa şehri yapacağız. Tüm spor dallarında şampiyonlar çıkaracağız.

Ben de bu geceye katkı sunmak istiyorum. Gülsuyuspor'a 100 Bin TL. bağışlıyorum" dedi.

ÖMER LEFZAN;

ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ

Maltepespor Başkanı Ömer Lefzan kürsüde yaptığı konuşmada; "Maltepespor'dan önce biz de Gülsuyusporluyduk. Bu sezon Gülsuyuspor'dan şampiyonluk bekliyoruz" dedi.

SALİH İNAK

“BİR EYLEM PLANIYLA

KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ”

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkanı Salih İnak; "Öncelikle Gülsuyuspor Kulübümüzün kurucusu Asım Kara'yı rahmetle saygıyla anıyorum. Behram Başkanımızı da hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Yerelde amatör sporun sorunlarını ve çözümlerini dinliyoruz. Bir eylem planıyla da karşınıza çıkacağız" dedi.

Tribün liderleri ile Gülsuyu mahalle muhtar adayı Coşkun Temel, Maltepe spor camiasına müjdeli haberleri ve sıcak yaklaşımları nedeniyle siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti


 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.