https://playdotjs.com/

Maltepeyi Avrupa Şehri Yapacağız

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural " Maltepeyi kısa sürede Avrupa Şehri Yapacağız" dedi

Siyaset Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 20:41:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
161 okunma
Google News

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural basınla tanışma toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar'ın açılış konuşmasıyla başlayan programa İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak, İyi Parti Maltepe Belediyesi ve İBB   Meclis Üyesi Uluer Kaya ve İl Yöneticileri de katıldı.

DURSUN ÇOLAK’tan

UĞURAL’a TAM DESTEK

İYİ Parti GİK Üyesi Dursun Çolak, Dream Hill Hotel’de düzenlenen İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural’ın “Yerel Basınla Tanışma ve Tanıtım” programına katılarak genel ve yerel siyasete değindi.

Dursun Çolak’ın genel başkan Meral Akşener’le görüşmelerinde Maltepe için adayda olması gereken profil, Liyakatlı ve Maltepeli bir aday olması noktasında genel merkezi de ikna ederek Yağız Bayraktar’la yürüttükleri çalışmalar olumlu netice verdi.

Ramazan Uğural aday olarak yaptığı ilk toplantısında beklentinin üzerinde bir anlatım ve konularına hakimiyetiyle birlikte ilçe başkanının başarılı sunumuyla gerçekleştirildi.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktarın, parti içi demokrasi ve yaptığı çalışmalar genel merkez tarafından takdir alırken, aday olan Ramazan Uğural’ın “Belediye başkanı aday tanıtım ve yerel basınla tanışma toplantısı”ndada Programı başarıyla yönetti “Hedefimiz Ramazan Uğural ve ekibimizle birlikte belediye başkanlığını kazanmak ve belediyeyi Maltepeli kadrolarla yönetmek” dedi.

“MALTEPE’Yİ

MALTEPELİLER

YÖNETSİN”

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, yerel basınla tanışma ve Tanıtım toplantısında kendini ve çalışma tarzını anlattı.

Aslen Artvinli olduğunu belirten Uğural; “Kendimi bildim bileli Maltepeliyim Yurt dışında çok büyük projelere imza atan bir Müteahitim. Belediyecilikten, şehri yönetmekten iyi anlarım, teknik konuda İmara, Alt yapıya, çok hakimim.

Maltepe’yi Maltepeliler yönetsin. Biz yönetelim. Maltepe’ye çok büyük yatırımlar yapmak istiyorum. Maltepe’yi dünyaya tanıtacağız. ” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.