https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi, basınla buluştu

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Kadem Ekşi, Maltepe’de görev yapan gazetecilerle kahvaltıda buluştu ve hedeflerini paylaştı.

Siyaset Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 20:29:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
178 okunma
Google News

Maltepe'nin AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, yerel medya temsilcileriyle düzenlediği tanışma toplantısında Maltepe'nin geleceği için öngördüğü ve Maltepe'yi 5 Yılda 10 Yıl Ötesine Taşıyacak projeleri ile hedeflerini paylaştı.

MALTEPE’NİN EVLADIYIM

Maltepe'nin evladı olduğunu söyleyen Ekşi, mühendis kimliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde tüm partilerin ortak adayı olarak Deprem Komisyon Başkanlığı yapmış bir mühendis olarak Maltepe'ye hizmet etmek üzere aday olduğunu açıkladı. Kendisini Maltepe'ye bağlayan hayat hikayesini paylaşarak, bu kentin güzelliklerini koruma ve değerlere sahip çıkma sözü verdi.

5 YILDA 10 YILLIK İŞ YAPACAĞIZ

Öncelikli hedefinin, önümüzdeki 5 yıl içinde Maltepe'ye 10 yıl ötesinden bir değer katmak olduğunun altını çizen Ekşi, Bu süreçte Maltepe'nin modern, huzurlu ve güvenli bir kent olması için çalışacaklarını belirtti.

HİZMET ALANLARINI GENİŞLETECEĞİZ

Maltepe Belediyesi'nin hizmet alanlarını genişleteceklerini de belirten Ekşi, kentsel dönüşüm, akıllı şehircilik, sürdürülebilir çevre, altyapı, sosyal belediyecilik, kültür-sanat, gençlik, spor, eğitim ve turizm gibi hayatın her alanında Maltepe Belediyesi'nin etkin bir şekilde rol alacağını ifade etti.

YEREL BASIN YOLUMUZUN IŞIKLARIDIR

Yerel basının, Maltepe'nin nabzını tutan, beklentileri ve talepleri yansıtan bir ayna olduğunu belirten Ekşi, bu sebeple yerel basının yeni dönemde kendileri için önemli bir yol arkadaşı olacağını vurguladı. Hemşerilerin huzurunda şeffaf bir şekilde projeleri konuşmak amacıyla canlı yayın buluşmaları yapacaklarını ifade etti.

MALTEPELİLER BİZİ TAKİP ETSİN

Toplantıda Maltepelilere de seslenen Ekşi, kampanya süresince çalışmalarını yakından takip etmelerini ve doğru ve faydalı olduğuna inandıkları projelere destek vermelerini talep etti. Ayrıca, yetersiz oldukları konularda şeffaf bir şekilde değerlendirmelerini ve önerilerini paylaşmalarını istedi.

Toplantıya katılan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ise şunları söyledi: “AK Parti'nin Maltepe ilçe teşkilatının, yerel basın aracılığıyla halka ulaşarak, projelerini ve hedeflerini anlatmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca, yerel basının, Maltepe'deki gelişmeleri ve ihtiyaçları takip etmede önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, iş birliği çağrısında bulundu.

Toplantının sonunda yerel basın temsilcilerinin sorularını cevaplayan Ekşi, katıldıkları için kendilerine teşekkür etti. Ekşi, önümüzdeki günlerde projeleri daha detaylı anlatmak üzere bir dizi toplantı düzenleyeceklerini ve her bir kuruluşu ziyaret ederek Maltepe için değerli öneri ve fikirleri dinleyeceklerini belirtti.

Kahvaltıya Kadem Ekşi ve Erdoğan Akkaya’nın yanı sıra AK Parti’nin Maltepe Belediyesi Grup Başkan Vekili Kamil Kamil Karabak, SKM Başkanı Hüseyin Değirmenci, ilçe yürütme kurulu üyeleri Melike Ateş, Özkan Güzel,  Yusuf Özgün ve Hakan Zengin katıldı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.