https://playdotjs.com/

Maltepe’de eğitime MASİAD desteği

İstanbul Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) arasında, Maltepe'de anaokulu ve eklentileri inşa edilmesi amacıyla protokol imzalandı.

Eğitim Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 18:55:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
267 okunma
Google News

İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İstanbul Valisi Davut Gül, Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Bağışçılar MASİAD Yönetim Kurulu Başkan Muhammet Çavuşoğlu, MASİAD Sektörler Birimi Başkanı Metin Satıroğlu, MASİAD Sektörler Birimi Başkan Yardımcısı Celil Tellioğlu katıldı.  İmzalanan protokol ile Maltepe ilçesi Feyzullah Mahallesi'ne toplam 4 derslikli Anaokulu ve eklentileri inşa edilecek.İnşa edilecek okula "Dilber-Abdulvahap Çelebi Anaokulu" adı verilecek.

Vali Gül, Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye'nin yeni yüzyılının başlangıcında İstanbul'un fiziki altyapısının tamamlanması için büyük bir çaba içerisinde olduklarını belirtti. "Türkiye Yüzyılı'nda İstanbul'umuzun altyapılarını eksiksiz hale getireceğiz. Hayırseverlerimizin desteğiyle bu süreci hızlandırmak ve bin kurumla beraber tamamlamak istiyoruz." dedi.

Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği ile bir anaokulu protokolünün imzalandığını belirten Vali Gül, "Dernek başkanımız, üyelerimiz, Kaymakamımız ve İl Millî Eğitim Müdürümüzün katkılarıyla bu protokolü hayata geçiriyoruz. Tüm katkıda bulunanlara şükranlarımı sunuyorum. Umarım bu protokol, eğitim alanında daha birçok benzer iş birliğine öncülük eder." dedi.

Protokolün imzalanmasının ardından, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı tüm bağışçılara teşekkürlerini ileten Vali Gül, "Bu protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır." ifadelerini kullandı.

Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği ile imzalanan protokol hakkında açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, "Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle anlamlı bir iş birliğine imza atmak, bizim için büyük bir gurur kaynağı. Türkiye'nin ikinci yüzyılına girişte, İstanbul'da fiziki altyapıların tamamlanması adına atılan bu adım, eğitimde kalite ve erişilebilirliğin artırılması için büyük bir önem taşıyor." dedi.

Müdür Yentür, hayırseverlerin ve derneğin desteğinin, eğitimin daha iyi bir seviyeye ulaşmasında kritik bir role sahip olduğunu vurgulayarak, "Bu tür iş birlikleri, eğitimde sürdürülebilirliği ve kaliteyi garanti altına alıyor. Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği ile imzalanan protokol, bu anlamda büyük bir adım. Dernek başkanı, üyeler ve tüm destekçilere, eğitime verdikleri değerden dolayı teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

MASİAD Yönetim Kurulu Başkan Muhammet Çavuşoğlu, MASİAD olarak iş insanları arasındaki mesleki çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini belirterek, pandemi döneminde yaptıkları dayanışma çalışmalarından örnekler verdi. Çavuşoğlu, “Bizlere, Aziz İstanbul'a İyiliğin Bin Hali projesi kapsamında eğitime böyle bir katkıda bulunma imkanı verilmesini çok kıymetli buluyoruz. Gerek eğitimde gerekse sağlıkta ilimize ve ilçemize katkıda bulunmak dernek üyelerimize de büyük mutuluk vermektedik. Bizden istenen her türlü desteği her zaman sunacağımızı da bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.