https://playdotjs.com/

Ramazan Uğural, “Maltepe yönetilemiyor”

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural Küçükyalı Yelken Spor kulübünü ziyaret etti ve yerel seçimle ilgili mesajlar verdi

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 13:28:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
148 okunma
Google News

 

Kulüp başkanı Ümit Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ramazan Uğural, Maltepe'de sporla ilgili projelerini aktardı. Maltepe'de yaşanan saha sorununa değinen İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, göreve geldiği takdirde hızlı bir şekilde kulüplerin yaşadığı daha sorunlarını ele alarak çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını ve bu zulme son vereceklerini ifade etti.

Uğural, partizanlığın ötesinde bir yönetim anlayışı benimsediğini, “CHP, AK Parti, İYİ Parti diye bir şey yok. Maltepeliyi Maltepeli yönetsin. İşi bilen yönetsin.” diyerek tüm Maltepelileri kucaklayıcı bir yaklaşım sergilediğini belirtti. Halkla iç içe olacağını ve yönetimde herkesin söz sahibi olacağını ifade ederek, “10 senedir yönetilmiyoruz.” eleştirisinde bulundu ve değişim için Maltepelilerin desteğini istedi.

Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Başkanı Ümit Öztürk 70'li yıllarda kurulan kulübün birçok spor dalından imkansızlıklardan dolayı çekilmek zorunda kaldığını halihazırda ise sadece futbol branşında faaliyet  gösterdiklerini ifade etti. Öte yandan Öztürk, sahalarının zeminlerini en son 16 yıl önce yapıldığını o gün bugündür de el değmediğini ve birçok sporcunun zeminin kötü olmasından dolayı sakatlandığını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.