https://playdotjs.com/

Erdal Karadağ’dan Kıbrıs’a hizmet

Erdal Karadağ’ın başkanlığını yaptığı Uluslarası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonu, Kuzey Kıbrıs’ta temsilcilik açtı

Gündem Yayın: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2023 12:44:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
934 okunma
Google News

Uluslarası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonu, Kuzey Kıbrıs’ta açtığı temsilcilikle yavru vatanda da çalışmalarına başladı.

Federasyon Başkanı Erdal Karadağ ve federasyon yöneticileri geçtiğimiz günlerde hem bir dizi temaslarda bulunmak hem temsilcilik açılış sürecini başlatmak için Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret etti.

Uluslarası Bağımlılıkla Mücadele Federasyonu Başkanı Erdal Karadağ, Kuzey Kıbrıs’taki temasları ile ilgili şunları söyledi;

“Kıbrıs’taki ziyaretlerimizin amacı federasyonumuzun  temsilciliğini faaliyete geçirmekti. Bu kapsamda da yetkili makamları ziyaret ederek çalışmalarımız ve temsilciliğimiz hakkında bilgiler verdik. Oradaki basın kuruluşlarını da ziyaret ederek kamuoyu oluşturma adına onlardan destek istedik. Nasip olursa orada Eşref Bitlis Spor Salonu var ve şu anda atıl durumda. Federasyon olarak orayı talep ettik. Yetkili makamların bize tahsis etmesi durumunda, federasyonumuzun imkanlarıyla her türlü masrafını karşılayarak spor salonunu kullanıma hazır hale getirmek istiyoruz.

Eşref Bitlis Spor Salonu’nda çok yönlü hizmetler planlıyoruz.  Kıbrıs halkına psikolojik danışmanlık hizmeti sunmayı planlıyoruz. Ayrıca ücretsiz spor eğitimleri, halk oyunları ve tiyatro gibi kültürel etkinlikler, çeşitli konularda bilgilendirici seminerler düzenleyerek Kıbrıslı gençlere hizmet etmek istiyoruz.  Bu kapsamda Türkiye Büyükelçimizi ziyaret ettik onların da desteklerini talep ettik. Allah nasip ederse ilerleyen süreçte Kıbrıs ada halkına güzel hizmetler vermeyi amaçlıyoruz.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.