https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi eski başkanlarla buluştu

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, İBB eski başkanlarından Ali Müfit Gürtuna ile Maltepe’de belediye başkanlığı yapan Fikri Köse ve Prof. Dr. Mustafa Zengin’I ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 20:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
106 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı'nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve parti mensupları, Belediyecilik alanında deneyimli isimleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, 1998-2004 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Ali Müfit Gürtuna, 2004-2009 yılları arasında Maltepe Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş Fikri Köse ve 2009-2014 döneminde Maltepe Belediye Başkanı olan Prof. Dr. Mustafa Zengin'le görüştü.

Ziyaret esnasında, geçmiş dönemlerde edinilmiş belediyecilik tecrübeleri üzerine fikir alışverişinde bulunan Ekşi, tecrübeli isimlerden Maltepe'nin karşılaştığı sorunlar ve gelecekteki projeler hakkında değerlendirmede bulundu. Ortak akıl ve iş birliği vurgusu yapılarak, Maltepe'nin gelişimine katkı sağlayacak tavsiye aldı.

HALKLA İÇ İÇE KAMPANYA

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, halkla iç içe bir seçim kampanyası yürütüyor. Her fırsatta esnafı ziyaret edip sohbet eden Ekşi, Bugün de Maltepe'nin kalbi olan caddelerde dolaşarak vatandaşları dinledi. Maltepe Bağdat Caddesi'ndeki esnafları dolaşan Ekşi,cep telefoncu, restoran kafeterya, fırın, süpermarket, çay ocağı, hediyelik eşya dükkanı, kebapçı, terzi, çiğ köfteci, kıyafet dükkanı, giyim mağazası ve cadde boyunca yer alan bütün dükkanlara girip esnafla sohbet etti. Ekşi, cadde boyunca rastladığı vatandaşlarla da sohbet etti.

ESNAF ZİYARETLERİ

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine hız verdi. AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve teşkilat mensuplarıyla birlikte, kafeteryadan manava, kokoreççiden kuruyemişçiye kadar Maltepeli esnaflarları kapı kapı dolaştı. Kimi zaman tezgahın başına geçen Ekşi, iş yeri çalışanları tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ziyaret sırasında, Maltepe'deki esnafın ve vatandaşların beklentilerini dinleyerek, onlara yönelik projelerini detaylarıyla anlattı. Samimi bir ortamda geçen sohbette Ekşi, Maltepe'nin geleceği için öngördüğü vizyonu ve projeleri paylaştı. Esnaf dostu politikalarıyla Maltepe'nin ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlayacaklarını vurgulayan Ekşi, vatandaşların desteğini ve katılımını beklediğini belirtti.

KADEM EKŞİ LOKMA DAĞITTI

Her vakit namazını farklı bir camide kılan Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, bugün öğle namazını Küçükyalı Emek Camisi'nde eda etti. Cami çıkışında vatandaşlara lokma dağıtan Ekşi, vatandaşlarla sohbet edip onların talep ve beklentilerini dinledi. Bu etkinlik, Adaylık sürecinde halkla yakın temasını sürdüren Ekşi, onların ihtiyaçlarına duyarlı bir lider olma sözü verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.