https://playdotjs.com/

KATILIMCI YEREL YÖNETİM

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, "toplumcu bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık" dedi

Siyaset Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 22:40:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
112 okunma
Google News

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda Rizeliler ile bir araya geldi.

İsmail Saymaz ve Sami Kumbasar’ın da katıldığı toplantıda konuşan Köymen, “Mimarlar Odası Başkanlığı yaparken yerel yönetimlere, hükümete ve bakanlıklara yazdığımız raporlarda daha yaşanabilir bir kent için neler yapılması gerektiğini dile getirdiğimiz bir dönemden sonra, elimizi taşın altına koyarak Maltepe’yi daha ileri taşımak için toplumcu bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Kamusal politikaları ve kamuculuğu savunarak, mevcut sistemin dayatmacı ve baskıcı etkilerine karşı demokratik ve şeffaf, katılımcı bir yerel yönetim sürecine geçişi amaçlıyoruz. Bunun da en önemli dinamiklerinden biri mahalle meclisleri. Mahalle meclisleri ile yerelin, taleplerini ve ihtiyaçlarını yerel yönetime ulaştırması kolaylaşırken, bu ihtiyaçların çözüme kavuşturulması da aynı nebzede hızlanacaktır” dedi.

Esin Köymen ayrıca “Rize Merkez Mahalleleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kahvaltısı'nda bizi ağırlayıp, coşkulu enerjileri ile motive eden hemşerilerimize ve bu güzel buluşmaya katılımlarıyla değer katan Sami Kumbasar ve İsmail Saymaz'a da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.