https://playdotjs.com/

Ataşehir parkları müzikle şenleniyor

Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı “Parkta Müzik Var” etkinlikleri Temmuz ayı boyunca 7 farklı parkta düzenleniyor.

Yayın: 20 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.07.2024 09:57:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
102 okunma
Google News

 

Müzikseverler için keyifli bir etkinlik hazırlayan Ataşehir Belediyesi, farklı müzik türlerinin ritimlerini parklara taşıyor. Yedi farklı parkta “Sandalyeni kap gel” sloganıyla hazırlanan “Parkta Müzik Var” etkinlikleri Temmuz ayı sonuna kadar sürecek.

Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı “Parkta Müzik Var” etkinlikleri Temmuz ayı boyunca 7 farklı parkta düzenleniyor.

Pop müzikten türkülere, caz müzikten 80’lere kadar farklı müzik türlerini Ataşehir’deki parklara taşıyacak olan “Parklarda Müzik Var” etkinlikleri akşam saat 20.00’de başlayacak.

“Sandalyeni kap gel” sloganıyla hazırlanan “Parkta Müzik Var” etkinliklerinin ilki 16 Temmuz’da İçerenköy Mahallesi Meskenler Parkı’nda düzenlendi.

Programın devamında; 18 Temmuz’da Atatürk Mahallesi 8 Mart Kadın Eli Parkı, 19 Temmuz’da Esatpaşa Mahallesi Aşık Veysel Parkı konserleri vardı.

 23 Temmuz’da Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Cumhuriyet Parkı müzik etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlikler 25 Temmuz’da Küçükbakkalköy Mahallesi Nazım Hikmet Parkı, 26 Temmuz’da Mustafa Kemal Mahallesi Şükrü Sarıtaş Parkı ve 30 Temmuz’da da Mevlana Mahallesi 30 Ağustos Parkı’nda devam edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.