https://playdotjs.com/

Bagış düğümü çözüldü

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, Valiliğin düzenlediği ek protokolle, inşaatı süren anaokulunun tek bağışçısının Çelebi ailesi olduğunu açıkladı.

Ekonomi Yayın: 22 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2024 23:05:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
222 okunma
Google News

 

İstanbul Valiliği’nin yürüttüğü “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hali” prodjesi kapsamında Maltepe’de inşa edilen anaokulunun bağışçı ikileminde son nokta koyuldu.

Proje kapsamda İstanbul Valiliğimiz ve İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz, Bağışçı Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) arasında okul yapım protokolü imzalanmıştı.

Ardından projenin bağışında MASİAD’ın payı olmadığı ortaya çıkmıştı

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı’nın yaptığı açıklamaya göre imzalanan ek protokolle Abdülvahap Çelebi ve eşi Dilber Çelebi’nin tek bağışçı olduğu resmiyet kazandı.

Can Ildırı, Çelebi Ailesi'ne müjdeli haberi verdi. "Abdulvahap Çelebi, artık Tek ve Gerçek Bağışçı" dedi.

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Valiliğin düzenlediği ek protokolde gerçek ve tek bağışçının Abdulvahap Çelebi olduğunu ifade etti.

Ildırı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Maltepe Kamuoyuna;

31 Mayıs 2024 tarihinde Maltepe’nin gündemine getirdiğimiz…

MASİAD’ın bağışçısı olduğunu iddia ettiği Ana okulu projesinin “GERÇEK ve TEK” bağışçısı olan Abdul Vahap ÇELEBİ amcamız İstanbul valiliğiyle düzenlenen ek protokolle ‘’RESMİ’’ bağışçı statüsüne kavuşmuştur.

Ek protokolün düzenlenmesin üzerinden günler geçmesine rağmen İlgili kurum veya kuruluşlar bu gelişmeyi kamuoyu ile neden paylaşmazlar?

Hangi sebepten bilemiyoruz ama yanlışta biri veya birleri hâla ısrar etmektedir…!

Şov malzemesi olarak kulanmanın dışında herhangi bir maddi katkı sunmadıkları ortadayken,

‘‘Minareyi çalıp kılıfını hazırlayanlarla”

İmzalanan ilk protokol iptal edilmediği sürece kamuoyu vicdanının sızlamaya ve sorgulamaya devam edeceğini gözden kaçırıyorlar.

MASİAD başkanı, Vahap amcanın evini iade etmek için daha neyi beklemektedir?

Konun muhataplarını uyarıyorum! Orman kanunları ile hareket ediliyorsa eğer! Karşı mücadelede aynı yöntemle verilecektir"

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.