https://playdotjs.com/

Bülent Gürpınar adaylığını açıkladı.

Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Onursal Başkanı Bülent Gürpınar, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 13 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 13.09.2024 10:02:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
323 okunma
Google News

 

AK Parti’de ilçe kongreleri sürecine girildiği şu günlerde adaylar da belli olmaya başladı. Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Onursal Başkanı Bülent Gürpınar, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Bülent Gürpınar adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana gönül verdim ve  Reisine her daim destek olmaya çalıştım. Hiç bir zaman davama küsmedim küsmemde. Ak Partimiz kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Ak Partimize ve Reisimize, onun davasına gönül vermiş herkesin aday olma özgürlüğü vardır. Ben de bu süreçte AK Partime gönül verdiğim için ve Reisine  faydalı olmak için AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığına adayım Adayım. Aday olan her bir arkadaşıma başarılar dilerim. İnşallah büyüklerimiz, teşkilatımız en güzel kararı verir. Çalışma bizden nasip Rabbimden olur. Kongre sürecinde seçilecek kim olursa olsun, samimiyetine, reise sevdasına davamıza sevdasına, Maltepe’ye katkı sağlayacak birleştirici olacak isim olacağına inancım sonsuz. Ben olmasam da seçilecek arkadaşımızın yanında olacağıma da bir dava adamı olarak söz veriyorum.  Bizim sevdamız pazara kadar değil mezara kadardır.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.