Can Ildırı'dan bayram mesajı

MAKSEV Başkanı Can Ildırı Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajın tam metni şöyle

Yayın: 01 Nisan 2025 - Salı - Güncelleme: 01.04.2025 16:36:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
230 okunma
Google News

 

Değerli Hemşehrilerim,

Bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşadık. Bu özel dönemde, bizler de Maksev Vakfı olarak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürebilmek ve onların Ramazan ve Bayram sevinçlerini paylaşabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bayramın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde hissedildiği bir zaman olduğunu unutmadan, her bir ihtiyaç sahibine ulaştık ve onları sevindirmeye gayret ettik.

Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerim. Bayramda yalnız kalmayın, bir arada olmanın, paylaşmanın ve birlikte olmanın gücünden faydalanın.

Ramazan ayında gösterdiğiniz hoşgörü ve dayanışma ruhunu Bayram boyunca da sürdürerek, daha güzel bir toplum oluşturacağımıza inanıyorum.

Hep birlikte, daha nice Bayramlar’da bir arada olmayı temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun!

Saygılarımla,

CAN Ildırı
Maksev Vakfı Başkanı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.