https://playdotjs.com/

Dedetaş özel bireylerle buluştu

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Sevgi, empati ve duyarlılık ile tüm engelleri aşabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Yaşam Yayın: 12 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2024 08:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
192 okunma
Google News

 

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen programda özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinlikte, özel gereksinimli bireylerin Engelsiz Yaşam Merkezindeki atölyelerde yaptıkları hediyelik eşya, ebru gibi el emeği çalışmaları sergilendi. Ayrıca konferans salonunda sahneye çıkan özel gereksinimli gençler, hazırladıkları dans gösterileri ve şarkı performanslarıyla salondan büyük alkış aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda ise “Sevgi, empati ve duyarlılık ile tüm engelleri aşabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.