https://playdotjs.com/

Dr. Cenk Hilmi Kılıç, Karate Federasyonu başkanlığına talip

Karate hocası ve kulüp yöneticisi, Dr. Cenk Hilmi Kılıç, ekibiyle birlikte Türkiye Karate Federasyonu yönetimine talip olduklarını söyledi

Spor Yayın: 09 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.08.2024 16:11:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
241 okunma
Google News

 

Türk karate sporuna değerli hizmetleri bulunan karate hocası Dr. Cenk Hilmi Kılıç, Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı görevine talip oldu. Camiadan kıymetli hocalar ve kulüp yöneticileri ile birlikte önemli bir çoğunluk tarafından değişmesi talep edilen bir Karate Federasyonu yapısının gerçekleşmesi adına yola çıktıklarını vurgulayan Dr. Cenk Hilmi Kılıç aday adaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamanın tam metni şöyle;

“Karate sporumuzun içinden gelen birisi olarak yıllardır sporcu, hakem, antrenör ve idarecilik tecrübelerimin yanı sıra çalışma hayatımda, kamuda ve sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak aldığım vazifelerde insana dokunmayı ve işimizin en iyisini yapmayı amaç edindim.

En büyük hedefim ve hayalim, Türk Karatesinin hak ettiği “marka değerini” elde etmesini sağlayarak, toplumsal saygınlığını, bilinirliğini ve görünürlüğünü arttırmak olacaktır.

Camiamızdan kıymetli hocalarımız ve kulüp yöneticilerimiz ile birlikte önemli bir çoğunluk tarafından değişmesi talep edilen bir Karate Federasyonu yapısının gerçekleşmesi adına Federasyon başkan adaylığımı bir vazife olarak görerek Karate ailemiz adına büyük bir sorumluluk almış bulunuyorum.

Memnun olmadığımız koşulları olduğu gibi kabullenmeden, bunları daha iyiye taşımak için ilk adımı atarak olduğumuz yerde ve şartlarda kalmayacağımıza karar verme cesaret ve iradesini ekip olarak ortaya koymuş bulunuyoruz.

Karate ailesi olarak yeniden sporumuz adına hep beraber sevinen, hep beraber dertlenen bir aile olmayı sürdüreceğimize inancımız tamdır. Camiamızdan herkesin takdir ve kabulünü kazanmış yetkin ve liyakatli ekibimizle birlikte enerjimizi, birikim ve sosyal ilişkilerimizi Türk Karatesinin istifadesine sunacağız.

Cumhurbaşkanlığımızın ve tabiki Gençlik Spor Bakanlığımızın spor hedefleri doğrultusunda ulusal ve uluslararası  itibarı yüksek, güçlü bir Karate branşı oluşturabilmek için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü verirken;

 Camiamızla, ‘’Ben Değil Biz Olmayı’’, istişare kültürünü, paylaşımı, samimiyeti, adaleti ve hakkı daima esas alacağımızı Karate ailemize içtenlikle beyan ediyoruz.

Karate camiamız için daima birlik ve beraberlikten yana, ötekinin olmadığı bütüncül bir yapıyla Karate sporumuza hizmet edeceğimiz sözüyle; Türkiye Karate Federasyonu başkan adaylığımı destek ve takdirlerinize sunuyorum. Çıkmış olduğumuz  yol Karate ailemize, tüm camiamıza Hayırlı Uğurlu Olsun…

Dr. Cenk Hilmi Kılıç

#KarateİçinGeleceğiz

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.