https://playdotjs.com/

Ünlülerden anlamlı davet

Başarım Sensin Derneği, gönül çatısı altında olan depremzede üniversite öğrencilerinin eğitim burslarını sürdürebilmek amacıyla Gezi Hotel Bosphorus’ta anlamlı bir davet düzenledi.

Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 17:45:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
59 okunma
Google News

Başarı Senin Derneği, fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak amacıyla Gezi Hotel Bosphorus'ta anlamlı bir davet düzenledi. Ünlü kağıt sanatçısı Gürat Özat'ın eşliğinde cemiyet hayatından tanınmış isimler; Feryal Gülman, Ahu Orakçıoğlu, İpek Toplusoy, Fikriye Yeter, Zerrin Atay, Selin Serçin, Elif İnci Aras, Neşe Sert, ve Barçın Kayaman kağıttan çiçek buketleri tasarladılar. Ayrıca davette Figen Kıral, Özge Sander, Yeşim Alemdar Manav, Seda Vardar, Tuğçe Yıldız, Nurgün Kemalbay, Gaye Alacalar, Zerrin Atay, Tuğçe Yıldız, Ebru Çarıkçılar gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim bir araya geldi. Şule Argüder, hazırlanan buketleri satın alarak derneğin eğitim fonuna katkıda bulunan gönül dostlarına teşekkür plaketi verdi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Şule Argüder, "Bizim için her öğrencimiz bir çiçek ve biz de onların gelişimine destek olmayı amaçlayan bir derneğiz. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan ve bağışlarıyla öğrencilerimize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.