https://playdotjs.com/

EYT’linin fendi Demet’i yendi!

VJ Bülent' olarak tanınan ve hafızalara kazınan Bülent Çarıkçı, OnurAkayMedya’dan gazeteci Erkan Özbey’e konuştu.

Yayın: 01 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 01.05.2024 10:51:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
56 okunma
Google News

Erkan Özbey’in Bülent Çarıkçı ile röportajını aynen yayınlıyoruz;

Bülent Çarıkçı nam-ı diğer VJ Bülent ile Demet Akalın polemiğini konuştuk

VJ Bülent olarak tanınan ve hafızalara kazınan Bülent Çarıkçı ile Demet Akalın’la girdiği polemiği konuştuk.

VJ Bülent (Bülent Çarıkçı): Erkan’cığım, dostum benim, tarafsız ve objektif olduğun için sana konuşmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hiçbir şey yokken birden televizyonun gücünü elinde tutarak, son derece iyi niyetli televizyon izleyicisi olarak birden Demet Akalın tarafından saldırıya maruz kaldım.

Dolmuş şoförü edasıyla üslup kullanarak "salça olma, unutuldun, hadi hadi İlerleyelim" gibi laflar etti. Dedim, bu nasıl bir üslup! Sadece 'Gel Konuşalım' sayfasına yorum yaptım. Yorumum "Beste fabrikatörü Ersay Üner’in 400 bestesine nasıl şaşırırsınız, bu adam pimapenci değil, merdivenci değil, pazarcı değil; adam beste fabrikatörü. Demet ve Jess, "Aaa 400 bestesi mi var? Gerçekten mi? İnanamıyorum" gibi laflar etmişlerdi. Ben üslubumca yorum yazdım: "Sen, ey Demet Akalın! Nasıl şaşırırsın, onlarca şarkını yaptı?" Ayrıca Jess’i çok severim; eskiden tanıyorum. Fi tarihinde konuk olmuştum. Oysaki ben kimseye kötü düşünmem. Evinde ekşi mayalı ekmek yaparım; kazlarımla, evcil hayvanlarımla kendi dünyamda yaşayan artık EYT'den emekli olmuş bir insanım.  Eytl’linin Fendi Demet’i yendi.

O kadar haber çıktı kimseleri tanımam hepsi destek oldu, çığ gibi büyüyerek dimdik yanımda durdular. Para versem bu kadar haberim çıkmaz. İnsanlar ikiye ayrıldı halkın iradesine o kadar inanıyorum ki. Gerçekleri görüyorlar. Beni onların desteği mutlu etti.

Son olarak Akalın’a ne söylemek istersin?

Demet Akalın’a belki eskiden olsa birkaç güzel cümle söylemek isterdim. Karşımda köprüleri yıkmış bir insan duruyor. Ben yıllarca onu sevgi cümleleri ile anons ettim. Hak etmiyormuş. Yazık! Çok yazık. Yıllar önce bir akrabası vardı ölüm döşeğindeydi; ona yardım etmemişti. O aklımda kaldı. Neyse, demek ki beni sevmiyormuş. Ben de onu sevmiyorum. Kalp kalbe karşı derler. Türkiye değişiyor dünya değişiyor, İnsanlar, müzik tarzı değişiyor. Ne kadar geriye düştüğünün bilmem farkında mı? Tatile götürdüğü, görüştüğü onlarca sözde fenomen ünlü isim var ve hepsiyle kavgalı. Sanırım ben dahil geçindiği hiç kimse yok.

Sevgili Vj Bülent, ekranların her zaman sevilen ismi oldun. Hep güzel hatırlanıyorsun ve asla unutulmayacaksın...

Ve sevgili Demet Akalın yıllarca harika şarkılarınla bizleri eğlendirdin...

VJ Bülent’le ilgili çok talihsiz kelimeler seçerek bizleri de üzdün.

Hiç olmadı...

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.