https://playdotjs.com/

Karaköy Yeraltı Çarşısı yenileniyor

İstanbul’un kozmopolit ve en çok ziyaretçi alan noktalarından Karaköy’ün yeraltı geçidi yenileniyor

Ekonomi Yayın: 22 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2024 09:41:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 46 sn.
132 okunma
Google News

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB); kentin meydanları, altgeçitleri, yaya yolları ve sokaklarını herkes için tasarlamaya devam ediyor. İBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Karaköy Yeraltı Geçidi ve Çarşısı’nı yenileyerek bu kilit yeraltı geçidinin yayalar için kullanışlı olmasını sağlıyor.

İstanbul, herkes için erişilebilir kamusal alanlarıyla, meydanlarıyla ergonomik bir şehre dönüşürken; gerçekleştirilen projelerle, İstanbullular ve ziyaretçilerinin keyifle kentin tadını çıkarmaları sağlanıyor.

Karaköy Yeraltı Geçidi ve Çarşısı Yenileme Çalışması ile şu alanlarda düzenlemeler yapıldı: Yönlendirme levhaları, altgeçit giriş tabelaları tamamlandı. Kolon kaplamaları, asma tavan yenilemeleri devam ediyor. Aynı zamanda aydınlatma armatürlerinin yenilenmesi devam ederken; merdiven basamaklarının da yenilenmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.