https://playdotjs.com/

Karateye yeni soluk; Cenk Hilmi Kılıç

Geniş katılımlı bir toplantıyla Karate Federasyonu Başkan adaylığını açıklayan Dr. Cenk Hilmi Kılıç, “Karate İçin Geleceğiz” sloganıyla çıktığı yoldaki hedeflerini anlattı

Spor Yayın: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2024 21:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
514 okunma
Google News

 

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Adayı Dr. Cenk Hilmi Kılıç, İstanbul’da düzenlediği lansman toplantısında karate camiasının kulüp başkan ve yöneticileri, antrenör, hakem , milli sporcular, basın mensupları ve karate sporuna gönül vermiş iş adamları  ile bir araya geldi.

Karate sporunun geleceğine daire proje ve fikirlerini paylaşan Kılıç, destek ve teveccühte bulunan tüm camiaya teşekkür etti. Projelerini; kulüpler, antrenörler, hakemler, sporcular ve federasyonun kurumsal yapısına yönelik olarak 5 grupta detaylı anlatan Kılıç özellikle Karate sporunda birlik beraberlik içinde liyakatli, donanımlı ekiple ortak akılla yöneteceklerini vurguladı.

Çocuk yaşlarından itibaren sporculuk , antrenörlük , hakemlik ve kulüp yöneticiliği ile karatenin içinden gelen biri olan Kılıç , 2021 yılında yapılan genel kurulda Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapmış, spor idareciliği konusunda donanımlı, genç, vizyoner bir isim olarak öne çıkıyor.

Başkan Adayı Kılıç, açıklamalarında sponsorlarla federasyona katkı sağlanacağını ve camiaya uzun yıllar hizmet etmiş isimlerden oluşan Yüksek İstişare Kurulu karateye yeni bir soluk getirileceğini söyledi. Ayrıca kapanan İstanbul Ofisi yeniden açılacak. 4 yıl içinde de 7 bölgede temsilcilik açılacak. En az üç ayaktan oluşan lig kurulacak. Milli takım seçmelerinde adaletli ve hakkaniyetli bir sistem kurulacak. Hakem görevlendirmelerde şeffaflık sağlanacak, karatenin ilk ve orta dereceli okullarda aktivite olması için girişimlerde bulunulacak.

 

Yorumlar (1)
26.08.2024 22:02
Hayırlı olsun inşallah hocam
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.