LÖSEV İstanbul’da karne heyecanı

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından sağlık ve eğitim desteği verilen kahraman çocuklar Canım Kardeşim Ders Evi”nde aldıkları eğitimlerle iş hayatına atılan, üniversitelerde okuyan gençler ışık saçıyor

Eğitim Yayın: 24 Haziran 2025 - Salı - Güncelleme: 24.06.2025 21:08:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 59 sn.
93 okunma
Google News

 

Uzun süren lösemi ve kanser tedavisi boyunca eğitimlerine ara vermek zorunda kalan çocuklar, LÖSEV Canım Kardeşim Ders Evleri’nde gönüllü eğitmenlerin desteğiyle yıl boyunca geleceğe umutla hazırlandı ve LÖSEV İstanbul Levent Ofisi’nin düzenlediği muhteşem partide karne sevinci yaşadı.

 

 

LÖSEV miniklerinin karne partisi heyecanı…

Eminönü’nden kalkan Elite Bosphorus Teknesi’nde düzenlenen partide tüm yılın yorgunluğunu atan kahraman miniklerimiz karne heyecanını ve yaza merhaba partisini doyasıya kutladı.

Uzun süren tedavi süresince eğitimlerinden geri kalmamak için büyük çaba gösteren çocuklar, gönüllü öğretmenlerin rehberliğinde hem akademik eğitimler aldı hem de sosyal becerilerini geliştirerek arkadaşlarıyla birlikte geleceğe güvenle baktı. Oyunlar oynayan, pastalarını üfleyen çocuklar, gönüllü öğretmenleriyle dönemi tamamlamanın gururunu yaşadı. Bu özel gün, çocukların hem eğlendiği hem de umut dolu bir geleceğe adım attıkları bir etkinlik oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.