https://playdotjs.com/

Maltepe'de aile seminerleri

Maltepe Belediyesi'nin düzenlediği ‘Ailede İletişim ve Teknoloji Bağımlılığı’ seminerleri başladı

Yaşam Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 16:08:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 52 sn.
124 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi’nin Maltepeli kadınlara yönelik düzenlediği “Ailede İletişim ve Teknoloji Bağımlılığı” isimli seminerleri başladı. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 15-21 Mayıs Aile Haftası kapsamında organize ettiği seminerlerin ilki dün Gülsuyu Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Seminerde Klinik Psikolog Buse Yılmaz ve Psikolojik Danışman Bensu Bilgin katılımcılara teknoloji bağımlılığının aile içi iletişimi ve aile bireylerini psikolojik açıdan nasıl etkilediği konularında bilgi verdi. Uzmanlar aile içinde etkili ve doğru iletişimin kurulması ve anne babaların dikkat etmesi gereken konulara değindi.

Maltepe Belediyesi’nin her hafta farklı bir kadın danışma biriminde organize edeceği seminerle ilgili detaylı bilgiye 444 17 06’dan 3577, 3582 dahili telefon numaralarından ulaşılabilir. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.