https://playdotjs.com/

Maltepe’de aşure bereketi

Maltepe Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla ilçenin beş farklı noktasında vatandaşlara aşure ikram etti.

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.07.2024 10:32:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
237 okunma
Google News

 

Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce belediye aşevinde hazırlanan aşureler, Maltepe merkez cami önünde, Zümrütevler Mahallesi, Filiz Sokak, Ton süpermarket önünde, Fındıklı Mahallesi’nde Işıltı Sokak çocuk parkı önünde, Gülensu Mahallesi heykel mevki önünde ve Çınar Mahallesi Adnan Kahveci Parkı önünde vatandaşlara ikram edildi. İkrama vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Maltepe Cumhuriyet Meydanı’ndaki aşure dağıtımına Belediye Başkan Yardımcıları Nimet Karabulut, İsmail Hakkı Bulut, Hazel Şafak Çelik, Salih Kara, Belediye Meclis Üyeleri Feride Akyıldız Bircan, Erdoğan Doğan, Eren Ağkaya, Hüseyin Nazif Bel, Saniye Koluaçık, Songül Aybirdi, Sinem Çakır ve Hüseyin Işık ile CHP ilçe yöneticileri katıldı.

KÖYMEN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen Muharrem ayı mesajında “Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz Yas-ı Matem’de niyet eden tüm canların lokmalarının kabul olmasını diliyorum. Paylaştıkça bereketi çoğalan aşure hepimize barış, bolluk ve bereket getirsin.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.