https://playdotjs.com/

Maltepelilere ücretsiz kuaför

Maltepe Belediyesi’nin kuaförlük hizmetine başvurmak isteyenler Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0216 388 19 20 numaralı hattından yetkililere ulaşabilecek.

Yaşam Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 16:13:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
125 okunma
Google News

Maltepe’de ihtiyaç sahibi olan, engeli bulunan veya hasta durumda olan vatandaşlara ücretsiz kuaförlük hizmeti sunuluyor. Maltepe Belediyesi’nce sürdürülen hizmette 2024’ün ilk 4 ayında yaklaşık 400 vatandaşa saç bakım, kesim, tıraş gibi hizmetler verildi.

Maltepe’de ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunulan ücretsiz kuaförlük hizmeti 2024’te de başarıyla sürdürüldü. Yılın ilk 4 ayında yaklaşık 400 vatandaşa saç kesim, saç bakım, tıraş vb. gibi kuaförlük hizmetleri sunuldu. Yetkililer hizmetle ilgili şu bilgileri verdi: “Gelecek olan vatandaş, Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne öncelikle başvurusunu yapıyor. Burada hem kadın, hem erkek kuaförlük hizmeti veriyoruz. Randevu sistemi üzerinden randevu oluşturarak gelip bizden hizmet alabiliyorlar. Burada erkek bölümünde saç kesimi, sakal tıraşı yapıyoruz. Kadın bölümünde ise saç kesimi ve kaş-bıyık alımı yapılıyor.”

 

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN

3 ayda bir gelerek yaklaşık 1 yıldır hizmetten faydalanan Fatma Kızılkaya, “Maltepe Belediyesi’ne bir işim düşmüştü, o sırada ilk kez orada kuaförlük hizmetini öğrendim. Saçım çabuk uzadığı için gelmek istedim. Randevu aldım. Çok da memnun kaldım. 3 ayda bir geliyorum.” dedi. Engel durumundan ötürü evinde 10 senedir aralıksız hizmet alan Selver Enhas Bozyüz ise, “Belediyenin bu hizmeti gerçekten çok güzel. Özellikle bu hizmet, bizim konumuzdakiler, yani fiziksel engelliler için çok iyi bir hizmet. Buradaki arkadaşlar bize çok samimi ve insanca yaklaşıyorlar. Çok memnunum. Ayrıca çevremdeki arkadaşlara da bu hizmeti söylüyorum. Gittiğim yerlerde de bu evde bakım hizmetlerini anlatıyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

 

BAŞVURU İÇİN: 0216 388 19 20

Maltepe Belediyesi’nin kuaförlük hizmetine başvurmak isteyenler Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün 0216 388 19 20 numaralı hattından yetkililere ulaşabilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.