https://playdotjs.com/

Memleket Partisi’nden istifa

Memleket Partisi Maltepe İlçe Başkanı Özgür Gözütok, partideki tüm görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa etti.

Siyaset Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 16:05:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
132 okunma
Google News

 

Memleket Partisi’nde istifalar durmak bilmiyor. Uzun süredir büyük bir özveriyle Memleket Partisi’nin Maltepe İlçe Başkanlığı görevini yapan ve başkanlığın ötesinde parti neferi gibi çalışan İsmail Özgür Gözütok, sert açıklamalar yaparak görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Özgür Gözütok’la birlikte Maltepe ilçesine kayıtlı üyelerin de büyük çoğunluğu partiden istifa etti.

İstifasının duyulması sonrasında Genel Başkan Muharrem İnce’nin kardeşi Hüseyin İnce'nin hakaretlerinin hedefi olduğunu vurgulayan Özgür Gözütok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“Bilindiği üzere genel seçimlerde sayın Muharrem İnce, kamuoyuna önündeki açıklamalarına rağmen ön seçim yapmadan ve ilçe başkanlıklarının fikri almadan maddiyata ve menfaate dayalı milletvekili adayları açıklamış, ardından da seçimlerden çekilmişti.

Hatta bazı yazlık arkadaşları ve kurucu olmayan hatır dostları sıralamada siyasi duayenlerin üzerinde yer aldı.

Sonrasında yerel seçimlerde, partiye hiçbir maddi destek sağlamayan ve kağıt üzerindepartili olan  sanal belediye başkan adayları açıklayıp seçimleri atlatmak istedi.

Sonrasında bizler genel seçimlerden neden çekildiğini öğrendik ama bunu alenen, ulu orta ifşa etmek emek verdiğimiz partinin kurumsal yapısına zarar vereceği için açıklama yapmamayı uygun görüyoruz.

Geldiğimiz noktada Memleket Partisi genel başkanın ve üst düzey yöneticilerinin artık siyasi değil kişisel emelleri doğrultusunda hareket ettikleri kanaatine vardık.

Bu oluşuma inancımız ideolojik olarak bitmiştir. İlçe başkanlığımızı borçsuz bir şekilde kapatmış bulunuyoruz. Ben ilçe başkanı ve kurultay delegesi olarak partideki tüm görevlerimden ve parti üyeliğinden istifa ediyorum.

Birlikte çalıştığım partili arkadaşlarıma gelecekteki siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Bugüne kadar verdikleri emekleri ve destekleri için hepsine teşekkür ederim.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.