https://playdotjs.com/

MHP’li meclis üyelerine ihraç talebi

MHP’li Maltepe Meclis üyeleri Celal Bayar, Rahmi Çakıroğlu, İsmail İnan’ın kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildikleri öğrenildi

Siyaset Yayın: 16 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.09.2023 14:01:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
391 okunma
Google News

Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın davetiyle Maltepe’de belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. 

Maltepe Belediyesi Seyir Tepesi Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Maltepe Belediye Meclisi’nin CHP’li meclis üyelerinin yanı sıra MHP’li üyeleri Celal Bayar, Rahmi Çakıroğlu, İsmail İnan da katıldı. MHP’li üç ismin toplantıya CHP Meclis Grup Başkanvekili Zeynep Babacan’ın daveti üzerine katıldıkları öğrenildi.
Toplantıya Demokrat Parti İlçe Başkanı Selami Doğu ile birlikte katılan Cemal Enginyurt o görüşmeyi anlatırken “Demokrat Parti Maltepe ilçe başkanımız Sn. Selami Doğu ile birlikte; Maltepemizin kıymetli Belediye başkanı Sn Ali Kılıç beyefendi, kıymetli belediye başkan yardımcılarımız ve Maltepe belediyemizin kıymetli meclis üyeleriyle bir araya gelerek gündeme dair sohbet ettik. Nezaketleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz” şeklinde duyurdu.

O toplantının ardından MHP’li üç ismin, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildikleri ve hraç talebine Cumhur İttifakı’nın politikalarına uygun olmayan tutumlarının gerekçe gösterildiği öğrenildi.

Kuzeyegehaber internet sitesinin haberine göre MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’ndan yapılan duyuruda “Cumhur İttifakının ruhuna aykırı tavır ve tutumlarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyelerimiz Celal BAYAR, Rahmi ÇAKIR ve İsmail İNAN İlçe Başkanlığımızca kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişlerdir” ifadelerine yer verildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.