https://playdotjs.com/

"Şeytan üçgeni bozulmalıdır!"

ATA Parti Genel Başkanı Zeybek: Ötanazi tartışmalarıyla örtülen şeytan üçgeni bozulmalıdır!

Siyaset Yayın: 28 Temmuz 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.07.2024 14:40:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 5 dk.
238 okunma
Google News

 

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, haftalardır sokak köpekleri için tartışılan “Ötanazi” uygulaması Milli Eğitim Bakanlığında devreye sokulmak istenen çağdışı uygulamaların ülke gündeminden kaçırılmak istendiğini bildirdi. Zeybek “Şeytan Üçgeni” ifadesini kullandığı uygulamalar için “AKP iktidarının bu oyunu bozulmalıdır. Türkiye Cumhuriyetinin temeli olan TÜRK DEVRİMİ’ne inananlar bu konuda direnmelidir. Direniş kuşkusuz yasalar içinde olacaktır” dedi.

Sosyal Medya X hesabı üzerinden @atacizeybek hesabı üzerinden paylaşım yapan ATA Parti Genel Başkanı Zeybek, şu ifadeleri kullandı:
“ÖTANAZİ TARTIŞMALARIYLA Ö
RTÜLEN ŞEYTAN  ÜÇGENİ”

AKP İktidarı Maarif Vekili (M.E.B.) eliyle Türkiye Cumhuriyetini uçuruma sürükleyecek bir karanlıkçı “şeytan üçgeni” oluştururken; Hayvanlara Ötenazi tartışmalarıyla yaptığı işin üstünü örtmeye çalışıyor.

 İşte üçgenin üç ayağı;

1. Milli Eğitim, ÇEDES ile, tarikatlarla yapılan protokoller ile, Milli Eğitim Bakanlığının Diyanetin vesayeti altına sokulmasıyla Ebussuud Dinine teslim edilmiştir. Ebussud Dini Osmanlı’nın çöküşünü başlatan karanlıkçılıktır. (Katip Çelebi/Mizan)

2. Bakanlığın uygulamaya koyduğu Maarif Modeliile bütün okullar İmam Hatip okullarına dönüştürülecektir. Müfredatta Ebussuud ile benzerlerinin övülmesi boşuna değildir.

3. Milli Eğitim Bakanının çıkarmağa çalıştığı “Öğretmenlik Mesleği Yasası” yandaş öğretmenlik

oluşturma yasasıdır.

Yandaş yargı, yandaş basın yayın, yandaş silahlı güçler, yandaş zenginler oluşturma çabalarından sonra yandaş öğretmen öğretmenliğe sıra gelmiştir.

AKP iktidarının bu oyunu bozulmalıdır. Türkiye Cumhuriyetinin temeli olan TÜRK DEVRİMİ’ne inananlar bu konuda direnmelidir. Direniş kuşkusuz yasalar içinde olacaktır.

PEKLERE VETERİNERLER KARARIYLA ÖLDÜRME,

SUÇLULARA DA YARGIÇLAR KARARIYLA İDAM OLSUN MU? 

AKP Köpeklere veterinerler kararıyla öldürülme uygulaması getiriyor.

Peki!

Türkiye Cumhuriyetini könden değiştirip, Ümmetçi, Şeriatçı, Arapçı bir devlete dönüştürmek için çalışan, bu yüzden Ülkeyi yaşanmaz duruma getiren AKPli yöneticiler için de, öteki idamı gerektiren suçluları da kapsamak üzere yargıçlar kararıyla idam cezası geri getirilsin mi?

 Ne dersiniz?

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.