https://playdotjs.com/

Turgut Göksoy'un eserini Murat Seçkin seslendirdi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Murat Seçkin, sözleri ve müziği Prof. Dr. Turgut Göksoy'a ait 'Buralardan gidesim var'ı müzikseverlerle buluşturdu.

Sanat Yayın: 11 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2024 16:44:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 46 sn.
121 okunma
Google News

 

Türk Sanat Müziğin sevilen ismi Murat Seçkin, sözleri ve müziği Profesör Dr. Turgut Göksoy'a ait olan 'Buralardan gidesim var' adlı yepyeni çalışmasıyla müzikseverlerle buluşuyor. 

Sahne performansı, yorumu ve beyefendi kişiliğiyle büyük ilgi gören Murat Seçkin 'Uzun bir aradan sonra sevenlerimle tekrar biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu yeni tekli çalışmamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler' diyerek memnuniyetini dile getiriyor. 

Murat Seçkin, kısa sürede müzikseverler tarafından büyük ilgi gören yeni çalışmasını yönetmeliğini Serdar Erken'in yaptığı kliple taçlandırdı. 

Yapımcılığını Muhteşem Candan 'ın üstlendiği ve Elenor Müzik etiketiyle piyasaya çıkan 'Buralardan gidesim var' adlı tekli dijital platformlardaki yerini aldı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.