https://playdotjs.com/

“Yerel yönetim kadrolarımız güçlü ve liyakat sahibi”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in Genel Koordinatörü Hacı Dursun Yaşaroğlu, “Yerel yönetimlerimiz hak, hukuk, adalet anlayışı ile çalışıyor” dedi.

Siyaset Yayın: 05 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2024 23:55:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
137 okunma
Google News

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek’in Genel Kordinatörlüğü görevini sürdüren Hacı Dursun Yaşaroğlu, CHP’nin, yerel yönetimlerde güçlü ve liyakat sahibi kadrolarla hak hukuk adalet anlayışı ile mücadeleye devam ettiğini söyledi.

Yaşaroğlu özellikle kentsel dönüşüm konusunda CHP’li yerel yönetimlerin büyük hassasiyet taşıdığını belirterek, “Sayın Gökan Zeybek ve ekibi, yurt genelindeki CHP’li belediyelerle sürekli temas halinde. Özellikle CHP’li belediye yönetimlerinin halkımızı bire bir sürece dahil etmesine büyük hassasiyet gösteriyoruz. CHP’li belediyelerin tam bir uyum içinde olduğu konusunda kimsenin bir şüphe duymamasını istiyoruz” dedi.

Hacı Dursun Yaşaroğlu kimdir?

01.01.1975 Bayburt kütüğüne kayıtlı, İstanbul Üsküdar Zeynep Kamil doğumlu Hacı Dursun YAŞAROĞLU, İlk ve orta dereceli eğitimini İstanbul’da, Yüksek Öğrenimini Güney Kazakistan M.Auezov Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümünde tamamlayıp ekonomist unvanı aldı.

Askerlik görevini 1996-1997 yıllarında Bosna Hersek’te NATO - Birleşmiş Milletler bünyesinde tamamladı.

Türkiye İnşaat Müteahhitleri İşverenler Sendikası (TİM-SE) genel başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Bayburt Vakfı kurucu üyesi, Dünya Karadenizliler Konfederasyonu Bayburt İl Federasyon Genel Başkanı, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyesi, Maltepe Bayburt Derneği üyesi, Sultanbeyli Bayburt Derneği Yönetim Kurulu üyesi, Kartal Bayburt Derneği üyesi, Pendik Bayburt Maltepe Bölgesi Derneği üyesi, Pendik Dede Korkut Derneği üyesi, BAYSİAD üyesi, MASİAD üyesidir ve bazı STK’larda da görev yapmaktadır.

 

Hacı Dursun Yaşaroğlu; Anavatan Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı görevinin yanı sıra 24. Dönem CHP Bayburt 1. Sıra Milletvekili Adayı oldu. CHP 35. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi üye adayı, Maltepe CHP ilçe delegesi ve 28. Dönem CHP Milletvekili adayı olmuştur.

Hacı Dursun YAŞAROĞLU evli ve 2 erkek 2 kız çocuğu babasıdır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.