https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi engellilerle dertleşti

Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, engelli annelerinin sıkıntılarını dinledi

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 23:00:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
78 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, engelli annelerinin sıkıntılarını dinledi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Avrasya Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Engelli bireylerin eğitim gördüğü kurumun müdürü Aysu Umut Dilli ve engelli velileriyle görüşen Kadem Başkan, sıkıntılarını dinledi.

  Aysu Umut Dilli, Kadem Başkan’a mevcut belediye yönetimini şikayet ederek, “Başkanım bizim ile ilgilenen başkan yardımcısı lütfen erişilebilir olsun. Asansörle odasına çıkılsın yeter. Çünkü şimdikinin odasına asansör bile çıkmıyor” ifadelerini kullandı.

  Geçici yardımlar değil kalıcı çözümler istediklerini söyleyen Aysu Umut Dilli, “Çocuklarımızın iş hayatında yer alması gerekiyor. İstihdam ofisleri kurulmalı. Belki çocuklarımızın hepsi belediyede çalışamaz ancak belirli bir sayıda işçi çalıştıran işletmelere birer çocuğumuz çalışabilir” şeklinde konuştu.

  Uzun uzun ailelerin şikayetlerini ve önerilerini dinleyen Kadem Başkan, “Engelli bireylerimizin problemlerinin çözümü için içtenlikle insiyatif alacağız. Yasa ile ilgili gereken düzenlemeleri sayın bakanımıza ileteceğim. Belediye olarak da elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.