https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi Maltepe’ye heyecan getirdi

AK Parti Teşkilat mensuplarının büyük teveccühü karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadem Ekşi, "İçimde büyük bir enerji ve heyecan var,

Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 00:26:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
142 okunma
Google News

 

Haliç Kongre Merkezi'nde  düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini kaldırarak adaylığını ilan ettiği AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de heyecanla karşılandı.

KONVOYLARLA KARŞILANDI

Ekşi'yi desteklemeye gelen kalabalığın oluşturduğu kalabalık ve yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoy, coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Maltepe teşkilatının önünde Ak Parti seçim şarkısı eşliğinde bekleyen kalabalık, yağmura aldırış etmeden sloganlarla Ekşi’yi bekledi. Yoğun tezahüratlar eşliğinde Ak Parti Maltepe İlçe binasına gelen Kadem Ekşi’yi Ak Parti  Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik, AK Parti Maltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak, Ekşi’ye tam destek verdiğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Can Ildırı ve partililer karşıladı.

MALTEPELİLERİN YANINDAYIZ

Maltepelilerin daima yanında olduklarını söyleyen Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, “Hizmetlerimizi daha da ileri taşımak için buradayız. AK Parti'nin sağlam temelleriyle, ilçemizi daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz." dedi.

DAHA GÜZEL MALTEPE İÇİN

“Daha güzel bir Maltepe için bütün kadınlar olarak bir aradayız” diyen AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik," Maltepeli kadınların gücüyle, toplumsal sorumluluğumuzu üstlenerek yolumuza devam ediyoruz. AK Parti'nin vizyonuyla, kadınların katılımı ve liderliğiyle Maltepe’yi daha da güçlendireceğiz." ifadesini kullandı.

ENERJİMİZİ MALTEPE İÇİN HARCAYACAĞIZ

Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak ise şunları söyledi: "Gençler olarak, enerjimizle Maltepe’yi geleceğe taşımak istiyoruz. Hedefimiz, AK Parti'nin gençlik politikalarıyla Maltepemizin gençlerinin önünü daha da açmak.”

MALTEPE’DE BÜYÜDÜM

Teşkilat mensuplarının büyük teveccühü karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadem Ekşi, "İçimde büyük bir enerji ve heyecan var, sokaklarında büyüdüğüm ve yuvam dediğim Maltepe'ye hizmet etmek için yola çıktım, mesleki birikimim ve  projelerimle  Maltepe'ye hep beraber yeni bir soluk getireceğiz.”  dedi.

PARTİLİLERLE KUCAKLAŞTI

Teşkilat mensupları ve partililerle kucaklaşan Ekşi, herkesle tek tek fotoğraf çektirip tebrikleri kabul etti. Partililerin gösterdiği büyük ilgi, Ekşi'nin başkanlığındaki Maltepe için heyecan verici bir dönemin müjdecisi olarak değerlendirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.