https://playdotjs.com/

Memleket Partisi Maltepe sahada

Memleket Partisi yöneticileri ve gönüllüleri Maltepe’de açtıkları seçim standında milletvekili adaylarını tanıtırken, hem adaylar hem de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istiyor.

Siyaset Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 17:52:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
518 okunma
Google News

Memleket Partisi Maltepe İlçe Örgütü seçim dönemi çalışmalarını sürdürüyor. Maltepe’nin 18 mahallesini dolaşan Memleket gönüllüleri stand çalışmalarında da Memleket Partisi 1. Bölge Milletvekili adaylarının tanıtımını yapıyor.

 

Memleket Partisi Maltepe İlçe Başkanı İsmail Özgür Gözütok yaptığı açıklamada, “Maltepe Memleket Partisi olarak sokak sokak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Stand çalışmalarımıza vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin talimatıyla vatandaşlarımızla işyerlerinde evlerinde görüşmeler yapıp şikayetlerini alıyor ve genel başkanımıza bir rapor şeklinde iletiyoruz. Genel başkanımıza ve partimize ilginin her geçen gün biraz daha arttığını gözlemliyoruz. Memleket Partisi her yerde İnanın biz başaracağız ve kazanacağız. Biz bir üçüncü yol sunuyoruz millete. Diyoruz ki; Ne cumhur ne millet tek yol memleket” ifadelerini kullandı

Özgür Gözütok sözlerini şöyle tamamladı, “Günlerdir sahadayız. Vatandaşla birebir dertleşiyoruz. Milletin huzura ihtiyacı var gülmeye ihtiyacı var. Milletin refaha ihtiyacı var. Kirasını ödeyemiyor. Et alamıyor, süt içeremiyor çocuklarına. İnsanlar dertlerini anlatmaya bile korkuyor. İnsanlarımız ciddi bir değişimin gerekli olduğuna inanıyor. Memleket Partisi olarak bu ciddi değişimi gerçekleştirmeye talibiz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.