https://playdotjs.com/

Maltepeli çocukların 23 Nisan coşkusu

YÜZLERCE ÇOCUK, MALTEPE'DE KURULAN ETKİNLİK ALANINDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Gündem Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 20:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, Maltepeli çocuklar için, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yönelik bir dizi etkinlik düzenledi. Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu’nun da sahne alıp çocuklara birbirinden güzel şarkıları seslendirdiği etkinlikte, kurulan oyun parkurları ve atölyelerle çocuklarla gönüllerince eğlendi.

Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılında çocuklar için etkinlikler düzenledi. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin yanındaki alanda yapılan şenlikte uçurtma yapımı, çim adam yapımı, kumbara yapımı, ahşap maket, takı tasarım, halı dokuma, kitap ayracı yapımı ve çanta tasarım atölyeleriyle çocuklar hünerlerini sergiledi. Türk bayrağı, pamuk şeker ve patlamış mısırın dağıtıldığı etkinlikte balonlarla süslenen ve şişme oyun alanlarıyla desteklenen alanda çocuklar gönüllerince eğlendi. Basketbol oynayan, kaydıraktan kayan, tırmanan çocuklar enerjilerini attı.

Etkinlikte Maltepe Belediyesi Çocuk Korosu da sahne alarak çocuklara birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.