https://playdotjs.com/

Yöresel ürünler uygun fiyata

İBB Halk Market, yöresel ürünleri uygun fiyata satmaya devam ediyor

Ekonomi Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 23:54:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
75 okunma
Google News

 

İBB Halk Market, yöresel ürünleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. İnternet sitesi üzerinden alışveriş imkanı sunan Halk Market’te 800’ün üzerinde ürün çeşidi bulunuyor. İBB Halk Market internet sitesinden yapılan alışverişleri dileyen ‘adrese teslim’ alırken; dileyen ‘gel-al’ seçeneğiyle Beylikdüzü’nde bulunan ‘İBB Halk Market Deposu’ndan alabiliyor. İBB Halk Market’e www.halkmarket.istanbul sitesinden ulaşmak mümkün.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSYÖN AŞ tarafından kurulan İBB Halk Market, ülkemizin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği yöresel ürünleri uygun fiyatlarla satmaya devam ediyor.  Markette, temel gıda ürünlerinden kahvaltılık ürünlerine, atıştırmalıklardan içeceklere, kozmetik ürünlerinden zeytinyağına kadar 800’ün üzerinde ürün çeşidi bulunuyor. Ayrıca İSYÖN AŞ tarafından geleneksel yöntemlerle üretilen Torik Lakerda, Palamut Lakerda ve Palamut Tuzlama ürünleri İBB HALK BALIK markası ile satılıyor. 

İBB Halk Market sitesi üzerinden yapılan siparişler, Türkiye’nin dört bir yanına anlaşmalı kargo firmaları ile kısa sürede teslim ediliyor. Ayrıca isteyenler için GEL-AL seçeneği ile Beylikdüzü’nde bulunan İBB Halk Market deposundan teslim almak da mümkün. 

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜN PALAMUT LAKERDA

İBB Halk Market’te satışa sunulan ürünler, sadece İstanbul’dan değil tüm Türkiye’den ilgi görüyor. Son 1 yıl içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu. Halk Market’te en çok satılan ürünler ise uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Palamut Lakerda, İzmir Tulum Peyniri, Çay ve Zeytinyağı oldu.     

ÇİFTÇİLER DE DESTEKLENİYOR

İBB Halk Market projesi, tüketicilere uygun fiyata kaliteli ürün satmanın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilerin de yüzünü güldürüyor. Çiftçilere tohum, fide ve yem dağıtarak üretim aşamasında destekleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB Halk Market e-ticaret projesi ile Türkiye’nin her yerindeki kooperatiflere ürünlerin pazarlanması konusunda imkan ve destek sağlıyor. 

İBB Halk Market’e www.halkmarket.istanbul sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.