https://playdotjs.com/

23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu yaşandı

Eğitim Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 19:03:00
Editör - Funda Tunca
Okuma Süresi: 3 dk.
205 okunma
Google News

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 
 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlamaya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, Kreş Müdürü Hilal Kıraç, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yönetimi ve veliler katıldı. 

“Kartal Belediyesi’nin kreşlerindeki eğitim kültürünü büyüterek, geliştirerek devam ettireceğiz.”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kısa bir konuşma yaptı. 
Kreş öğrencilerinin gösterilerini izleyen Başkan Yüksel, “Bugün bizim gurur günümüz, bugün bizim aramızda kreşlerimizden mezun olan öğrencilerimiz var, çalışma arkadaşlarımız var, belediyemizde müdür olan arkadaşımız var. Şu an aramızda kendisi. Bizim kreşlerimizden mezun olmuş, çocuğunu da bizim kreşimize emanet eden arkadaşımız var. Kartal Belediyesi’nin bu eğitim kültürünü büyüterek, geliştirerek devam ettireceğiz. Tüm çabamız çocuklarımız için. Hizmet rozetimizi taktık. Hizmet etmeye, Kartal için koşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

Başkan Yüksel’in konuşmasının ardından Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerin 5 yaş sınıf öğrencileri hazırladıkları 23 Nisan gösterileri ile sahne aldı. 3 seans halinde gerçekleştirilen gösterilere; Kastamonulu Şehit Şerife Bacı Kreşi, Atalar Merkez Kreşi, Soğanlık Yeni Mahalle Kreşi, Kordonboyu Kreşi, Begüm Yavuz Kreşi, Zübeyde Hanım Kreşi, Sabiha Bengütaş Kreşi, Hürriyet Kreşi, Mevhibe İnönü Kreşi, Cumhuriyet 1 Kreşi, Cumhuriyet 2 Kreşi, Gümüşpınar Kreşi ve Soğanlık Orta Mahalle Kreşi öğrencileri katıldı. Minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde şiirler okuyarak, şarkılar ve danslar eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı. Birbirinden renkli gösteriler hazırlayan minik öğrenciler ayakta alkışlandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.