https://playdotjs.com/

Şampiyondan ziyaret

Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 10:20:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
103 okunma
Google News

 

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır bulundu.

Kartal Belediyesi yöneticileri şampiyonu havalimanında karşıladı

Yarı finalde Bulgar rakibi Venelina Poptoleva’yı, finalde ise Anastasia Kool’ı yenerek Avrupa’dan şampiyon olarak yurda dönen Kartallı genç boksör Buse Naz Çakıroğlu için Kartal Belediyesi tarafından havalimanında karşılama töreni düzenlendi. Genç sporcuyu büyük bir coşku ve sevinç ile karşılayarak kendisini tebrik eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş, şampiyon boksöre Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına çiçek takdiminde bulundu.

Havalimanında gerçekleşen karşılama merasiminin ardından ayağının tozu ile Kartal Belediyesi’ne gelen Buse Naz Çakıroğlu, Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit ve milli boksör Büşra Işıldar ile birlikte Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti.

“Bir Kartallı olarak, Başkan Gökhan Yüksel ile gurur duyuyorum”

Ziyarette, şampiyon boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’e spor hayatı boyunca kendisine ve tüm genç sporculara sunduğu destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Buse Naz Çakıroğlu, “Bir Kartallı olarak genç bir Başkan tarafından yönetilen bir ilçede yaşamaktan mutluluk ve gurur duyuyorum” diyerek, Kartal’da yapılan sportif faaliyet ve projeleri de yakından takip ettiğini ifade etti.

“Bugün, Kartallıların en mutlu günü”

Başkan Gökhan Yüksel ise, Avrupa’dan şampiyonlukla dönen Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu adının tüm dünya tarafından tanınacağını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugün biz Kartallıların en büyük gurur günü. Buse Naz’ın şampiyonluk hikâyesi tüm dünyada duyulmaya devam ediyor. Ne kadar mutlu olsak ve gurur duysak azdır. Eminim ki bu başarıların artarak devamı gelecek. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde, sportif başarıları ile gurur duyduğumuz genç kardeşlerimizin sayısının artarak devam edeceğini biliyorum. Bizler Kartal Belediyesi olarak, her zaman gençlerimizin ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan Yüksel konuşmasının ardından Kartallı şampiyon boksör Buse Naz Çakıroğlu ve milli boksör Büşra Işıldar’a Büyük Önder Atatürk’ün “Nutuk”u ile çiçek takdim etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.