https://playdotjs.com/

26 Mart 2024 - Salı

Oldukça hararetli bir hafta sonu

Umarım önümüzdeki günler güzel gelişmeleri getirir bizlere.

Yazar - Funda Tunca
Okuma Süresi: 3 dk.
33 okunma
Funda Tunca

Funda Tunca

-
Google News

Gerek Sosyal medyadan  gerek Tv’lerde haber programlarından izlediğimiz kadarıyla çok hareketli ve hararetli bir hafta sonu geçirdik. Yazmadan edemezdim.

Hafta sonuna damga veren en önemli gelişmelerden birincisi aslında seksen küsür gündür kayıp olan İngiliz Kraliçesi Kate Middleton’ a dair çıkan sansasyonel haberlerdi. Her türlü görüş birikti konu ile ilgili mesela Kraliçe’nin karın ameliyatı olduktan sağlığına kavuşamayarak eceliyle vefat ettiği(?) ikinci olarak eşi Prens William’ın kendisini aldattığı ve kraliçemizin de tası tarağı toplayıp gittiği yönünde. Bir diğer ihtimal ki en vahimi bu bence kraliçenin tıpkı kayınvalidesi ile kazaya kurban gittiği. Asıl şimşekleri üzerine çeken olay ise Saray’ın yaparız deyip de bir türlü yapamadığı basın açıklaması. Belki de çok farklı bir konuda açıklama yapacaklar kim bilir?

Bir diğer olay gece yarısı açıklanan Gökhan Zan’dan Türkiye İşçi partisinin desteğinin çekilmesi oldu. Söylendiğine göre bir takım akçeli işler dönmüş perde arkasında ve Tip’in bununla anılması hoş olmayacağı için kendisinden vazgeçmeyi uygun bulmuşlar. Bir gün sonra Gökhan Zan tarafından deep fake olarak nitelendirdiği kayıtlar yayınlandı. Anladığım kadarıyla Gökhan Zan İyi parti ve Tip deneyiminden sonra yoluna bağımsız devam edecek.  CHP’nin adayı Lütfü Savaş’a bu derece tepki varken alternatif de olabilir.

Hafta sonunun en can sıkıcı ve üzücü olayı ise Fenerbahçe ve Trabzonspor derbisi sırasında yaşananlar oldu tabi ki. Sahaya atılanlar, sonrasında sahaya atlayan taraftarlar olaylar sırasında yara alan bir teknik direktör futbolda fair-play’den ne kadar uzaklaştığımızı bir kez daha hatırlattı bize ve bu olaylar sonucunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Karşısındaki aday ise en az kendi kadar güçlü olan Saadettin Saran. Bu arada bu olanlar sonucunda Ali Koç’un da Kulüpler Birliği Başkanlığından istifa ettiğini de atlamayalım.

 Umarım önümüzdeki günler güzel gelişmeleri getirir bizlere.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.